Ramybė mažyčiame prietaise - GPS siųstuvas gali apsaugoti ir vaikus, ir gyvūnus, ir transporto priemones  ()

Šiais laikais niekas negali būti per daug ramus dėl savo turto saugumo. Dažnai girdime apie pavogtus automobilius, kuriuos pavyksta susekti tik tada, kai veikiama žaibiškai. Aišku, tikimybę atgauti pavogtą transporto priemonę gerokai padidina GPS siųstuvai. Jie jau seniai nėra prabanga ir jau seniai yra pakankamai maži, kad automobilių vagys jų negalėtų surasti, tačiau jie gali kur kas daugiau nei tik apsaugoti automobilį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priklausomai nuo GPS siųstuvo dydžio ir išvaizdos, jis gali pasitarnauti ir kitoms reikmėms. Apsaugoti motociklus, gyvūnus, sekti, kur vieni vaikšto vaikai, jei jau tikrai norite tai žinoti. Šis K8 siųstuvas išties ir atrodo neblogai, todėl galite jį prisegti prie gyvūno antkaklio ir tikrai vaizdo nepagadinsite. Ir lietaus jis nebijo, nes atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą.

K8 siųstuvas veikia labai paprastai. Į jį reikia įstatyti veikiančią SIM kortelę ir tuomet įrenginys savo koordinates nuolat siųs į serverį. Jas pasiekti galėsite išmaniuoju telefonu su specialia programėle, ar prisijungę prie sistemos internete. Aišku, svarbu nepamiršti įkrauti įrenginio baterijos – prietaisui dirbant jos pakaks 3-5 dienoms.

K8 GPS siųstuvo pagalba galite sukurti virtualią tvorą, žyminčią ribas, kurias peržengus siųstuvas jums iš karto pasiųs perspėjimo signalą.  Galėsite labai tiksliai sekti automobilio judėjimą ir surasti jį nurodytame taške. Nors surasti vietos tokiam mažam prietaisui tikrai nebus sunku, tikriausiai pravers ir korpuse sumontuotas magnetas – nesunkiai surasite metalinį kampelį, kur K8 siųstuvo aptikti vagišiams tikrai nepavyks.

Įdomu ir tai, kad K8 siųstuvas turi ir mikrofoną. Per atstumą galėsite klausytis, kas vyksta jūsų automobilyje. Prietaisas ir pats jums paskambins, jei bus sutrenktas. Informacija, kurią išgirsite gali būti labai naudinga norint greitai atgauti prarastą daiktą. Ar šunelį.

Geriausia tai, kad prietaisas sveria vos 17 gramų, o jo dydis – vos 4x3,2 cm. K8 GPS siųstuvas kainuoja vos daugiau nei 17 eurų. Tai – nedidelė investicija, turint omenyje, ką ji gali apsaugoti. Galite rinktis iš baltos spalvos su auksinės spalvos apvadu, ar visiškai juodo prietaiso.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(5)
(17)

Komentarai ()