Trys dalykai, kurie po „Apple iPhone 8“ pristatymo ir vėl pasikeis negrįžtamai: nesvarbu, ką sakytų „Samsung“ ir „Xiaomi“, bet pasauliui tai bus atradimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kernel_panikuoja 2017-09-12 08:22
Beje, ne viskas pas Android is iPhone nudrozta, o pastaraisiais keliais metais turbut daugiau naujoviu pristatyta. https://www.qualcomm.com/news/onq/2017/ ... u-qualcomm
audriusn 2017-09-12 14:47
o ar bandei pats suimt ketvirtuka taip, kad sutrumpint antenas. kiek bandziau, tiek nepavyko. nesugebejau atkartot situacijos. uz tai ir atsakymas buvo paprastas. o senutei 6210 delnu sugniauzus korpuso virsu, ties antena, signalas nusesdavo.
Finalfour 2017-09-12 23:14
Nu va, pristate nauja obuoli. Na ir? Aisku, fanbojai pasakys, wow, to dar nebuvo apie bele kokia funkcija. Bet....kol kas wow tik kaina. Idejo super Amoled po n metu i savo flagmana....o kiek buvo fanboju sneku, kad kam tas amoled, LCD retina daug geriau nes tas ir anas...tai jei geriau, tai kodel idejo amoled? Pasirodo samsung jau pries gal 6 metus suprato, kas yra teisingas ekranas? Ir taip apie kiekviena obuolio ala inovacija. Ir pabaigai - man asmeniskai S8 ir atrodo net geriau nei naujas apple x.
Kirtiklis 2017-09-13 01:43
Apple padarė kad smart telefonai butų atsparūs vandeniui? Ai, ne čia tik Sony Z1 toks pirmasis buvo..... Apple sukūrė Super Amoled? Ai ne, tik dabar sugalvojo įdėt, kai tai padarė konkurentai prieš 6 metus... Tęsti?
Finalfour 2017-09-13 06:01
Del to super amoled tai sakau topu topas, as nepamirsiu, kai pries 6 metus samsungas pradejo det super amoled, apple stauge nat viso pasaulio, kad kam jo reikia, ju LCD retina daug geriau ir t.t. Ir tam teige visokius ala argumentus. Tai mielieji, atsakykite man, jei jau taip amoled sudas, kaip tada teigete, o jusu LCD das is fantastic, tai kokio velnio idejote Amoled DABAR? Klaunu klaunai. Ziurejau ta ju prezentacija, tai tiek kiekvienu punktu buvo graudu. Ir ne del apple. O del naivuoliu, kurie tiki, kad cia apple inovacijos. Visos ju technologijos jau seniai yra ne tk samsunge, apie tai net nekalbu, bet ir pas kas antra kinieciu telefona. NA, kas jums beliko, apple fanai, ko gero traukti sena gera posaki "tai tiesiog veikia"