„Lada“ negali numesti „Nivos“ - jau gaminama nauja versija. Naujo visureigio kaina gali nustebinti (Foto)  (7)

Rusijos automobilių gamintojai atsinaujina Oficialioje „Lada“ svetainėje atsirado galimybė įsigyti visiškai naują versiją, pavadintą „4x4 Bronto“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo bazinio modelio šis visureigis skiriasi gausia papildoma įranga. Įprasti 185/75 R16 išmatavimų plieniniai ratai buvo pakeisti mažesniais, bet platesniais 235/75 R15 lengvųjų lydinių ratlankiais.

„4x4 Bronto“ taip pat gavo blokuojamus mechaninius tarpašinius diferencialus, sustiprintą galinį tiltą, tvirtesnes priekines spyruokles ir naujus didesnės eigos amortizatorius.

„Lada 4x4“ - tai ta pati senoji „Niva“, gaminama nuo 1977 metų. Pirminio vardo rusai turėjo atsisakyti, nes „Chevrolet“ taip pat turėjo taip vadinamų modelių.

Automobilio prošvaisa buvo padidinta 35 milimetrais. Tačiau ne visa papildoma įranga skirta vien tik bekelės šturmui.

„Lada“ visureigis taip pat buvo aprūpintas ABS, kondicionieriumi, šildomomis priekinėmis sėdynėmis, elektra valdomais veidrodėliais ir stogo bagažinės laikikliais.

Už papildomą mokestį dar galima užsisakyti tvirtesnę variklio karterio, pavarų ir paskirstymo dėžės apsaugą, nuimamą gervę, priekabos kablio tvirtinimą, priešrūkinius ar papildomus žibintus.

Be to, yra galimybė nudažyti kėbulą vienu iš septynių maskuojančių spalvų deriniu.

Vietos pirkėjus gali atgrasyti tik didoka visureigio kaina. Jei bazinės komplektacijos „Lada 4x4“ modelį galima įsigyti už 465 tūkst. rublių (6800 eurų), tai „Bronto“ kainuoja mažiausiai 666 tūkst. rublių (9800 eurų).

Rusijos automobilių gamintojai stengiasi atsinaujinti. Neseniai rašėme apie tai, kas pakeis pasenusį UAZ, o dabar, panašu, ir „Lada“ nori bent po truputį eiti link XXI amžiaus. Tačiau kažin ar tokios modifikacijos ko nors vertos, kai pats visureigis savo išvaizda ir technologijomis vos išriedėjęs iš gamyklos atrodo moraliai pasenęs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(30)
(15)
(15)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: