„Amazon“ sugalvojo, kaip be įsilaužimo pristatyti prekę į namus, kai juose nieko nėra (Video)  ()

JAV internetinės prekybos milžinė „Amazon“ pristatė naujovę savo abonentinės „Prime“ paslaugos klientams – išmanusis užraktas ir kamera prekių pristatymui į namus, kai užsakovo nėra namuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Amazon Key“ rinkinys lapkričio 8 d. pasirodys 37-iuose Amerikos miestuose, nurodoma kompanijos pranešime spaudai. Šis rinkinys yra skirtas užtikrinti saugų ir sekamą prekių pristatymą į namus, kai pirkėjo nėra namuose.

Nuo 250 JAV dolerių kainuosiančiame rinkinyje yra prie interneto prijungta „Amazon Cloud Cam“ kamera ir išmanusis „Yale“ arba „Kwikset“ firmos užraktas. „Prime“ paslaugos klientai taip pat galės naudotis išmaniąja programėle savo telefone ir stebėti, kaip į jų namus, jiems nesant, yra pristatomas užsakymas.

Užraktas leis siuntos pristatytojui patekti į pirkėjo namus, o „Amazon“ tikrins, ar atvažiavo tinkamas vairuotojas, jis yra tinkamoje vietoje, tinkamu metu, prieš atrakindamas užraktą.

Kamera leis stebėti ir įrašyti, kaip pristatomas siuntinys.

Paminėtina, kad kurjeriui nebus suteikiamas joks įėjimo kodas, nes durys bus atidaromos internetu.

„Amazon Key“ leis klientams nesijaudinti žinant, kad jų siuntiniai yra saugiai pristatomi į namus ir lauks jų, kai jie į žengs į namus“, – sakė „Amazon“ viceprezidentas prekių pristatymui Peteris Larsenas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()