„iPhone X“ patvarumo testas rodo tik viena: saugokit kaip savo akį (Video)  ()

Pasaulį apėmusi „iPhone X“ manija palietė ir Lietuvą. Prieš savaitę startavusi prekyba sulaukė daugelio pirkėjų dėmesio – nuo ankstyvo ryto lietuviai lūkuriavo eilėse, norėdami įsigyti šį įrenginį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-11 „iPhone X“ patvarumo testas rodo tik viena: saugokit kaip savo akį (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas „iPhone X“ per minutę – tokiu greičiu lietuviai „šlavė“ naujausius „Apple“ telefonus iš „Telia“ salono Vilniuje, prekybos centre „Akropolis“. Tai buvo vienintelė vieta Lietuvoje, kur „Telia“ atvežė visus pirmajai prekybos dienai skirtus „iPhone X“ telefonus. Visas „Telia“ turėtas šios dienos atsargas lietuviai išpirko per beveik pusantros valandos.

Tokio populiarumo naujausias „Apple“ kūrinys sulaukė ir kitose šalyse. Kompanijai tai ypač puikios žinios, kadangi pastaruoju metu „iPhone“ pardavimas buvo gerokai kritęs ir šiam flagmanui ant kulnų sparčiai lipo mažieji Kinijos gamintojai.

Tačiau prasidėjusi „iPhone X“ prekyba pradžiugino ne tik pirkėjus, tačiau ir technologijų ekspertus, kurie pagaliau turėjo progą išbandyti telefoną. Tiesa, kol vieni puolė testuoti naujausias įrenginio funkcijas, veido atpažinimo technologiją „Face ID“, kameros subtilybes, kiti tuo metu dėmesį nukreipė į telefono patvarumą.

Vadinamieji „drop testai“ internete yra labai populiarūs ir daugelis telefono patvarumą išbando būtent numesdami šį iš įvairių aukščių. „iPhone X“ korpuso atsparumą įbrėžimams taip pat išbandė „CNet“ komanda.

Kas iš to išėjo? Pasižiūrėkite patys. Beje, tik priminsime, jog išskirtinis telefono ekranas turi ir savo kainą. „Mirror“ rašo, jog už šio ekrano pakeitimą teks sumokėti tiek, kiek kainuoja biudžetinės klasės išmanusis telefonas. „Mirror“ teigimu, ši kaina siekia beveik 287 Didžiosios Britanijos svarus sterlingus, o tai yra apie 325 eurai.

Kadangi Lietuvoje įprastai kainos būna didesnės, tikėtina, jog už naujo „iPhone X“ ekrano pakeitimą reikės atseikėti kur kas daugiau nei 325 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(12)
(20)
(-8)

Komentarai ()