Tikras tankas: JAV gamintojai pristatė bauginančios išvaizdos visureigį „Tank“ – griežtą futuristinį monstrą (Video)  (3)

Kalifornijos valstijoje, Irvino mieste (JAV) įsikūrusi kompanija „Rezvani“ pristatė naujausią savo kūrinį – keturių durų, penkių sėdimų vietų visureigį. Nedidelės firmos gamoje „Tank“ pavadintas modelis bus surenkamas greta „Beast“ serijos superautomobilių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojas jau priima užsakymus, tačiau iš potencialių klientų imamas 1000 dolerių (844 eurų) dydžio užstatas.

Visus keturis ratus suks iš „Chrysler“ paskolintas 6,4 litro darbinio tūrio V8 tipo „Hemi“ variklis, kurio maksimali išvystoma galia sieks 500 AG.

Tikslesnė techninė charakteristika neatskleidžiama, žinoma tik tiek, kad tai bus klasikinės rėminės konstrukcijos visureigis. Taip pat rašoma, jog jis buvo sukurtas „Jeep Wrangler Unlimited“ pagrindu.

Kompanija drąsiai skelbia, kad „Tank“ bus pats tvirčiausias visureigis rinkoje. Tarsi patvirtindama šį teiginį klientams siūlo galimybę pasirinkti šarvuotą kėbulą.

Pirkėjams pirmieji automobiliai turėtų būti pristatyti dar šių metų pabaigoje.

Bazinės komplektacijos modelio kaina prasideda nuo 178 tūkst. dolerių (150 tūkst. eurų), taigi jis yra pastebimai brangesnis už „Beast“ superautomobilį.

Karinės technikos įkvėptas „Tank“ stilius yra futuristinis, tačiau tuo pat metu itin griežtas. Bauginantį įvaizdį sustiprina didžiulė prošvaisa ir bekelei skirti didžiuliai ratai su grubaus rašto padangomis.

Nuotraukose užfiksuotas ir vienas netikėtas konstruktorių sprendimas – galinių durų vyriai yra gale, todėl jos atsidaro į priešingą pusę nei priekinės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(26)
(4)
(22)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: