Viena iš pačių geriausių išmaniųjų stalinių lempų iš Kinijos „Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2“ - labai kokybiški LED šviestukai, nerūdijančio plieno korpusas, itin didelis lankstumas, sąsaja su išmaniuoju ir simpatiška nuolaida (Video)  (3)

Mūsų namuose - vis daugiau išmanių prietaisų. Tai patinka ne visiems, tačiau kai kurie išmanūs įrenginiai yra labai naudingi. Pavyzdžiui, šis išmanusis „Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2“ šviestuvas pasižymi įspūdį keliančiais bruožais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2“ - gana paprastai, tačiau stilingai atrodantis išmanus LED stalinis šviestuvas. Kuo jis išmanus? Tuo, kad „Wi-Fi“ ryšiu jungiasi prie jūsų išmaniojo telefono.

Programėle galite valdyti jo ryškumą, šviestuvą įjungti ar išjungti per atstumą. Nors dabar tai atrodo kaip nereikalinga funkcija, nustebtumėte ją išbandę - ji visai naudinga ir patogi.

Šviestuvo didžiausias skleidžiamas šviesos srautas - 1200Lm, šviesos temperatūra - 4000K, kas atitinka natūralią dienos šviesos spalvą. Šviestuvas turi specialų nakties režimą, kurio metu labai švelniai apšviečia erdvę aplink save.

Komentaruose pirkėjai rašo, kad ši LED lempa labai kokybiška ir neskleidžia jokių mirgėjimų. Verta pastebėti, jog tai viena iš pačių populiariausių stalinių lempų Kinijoje, surenkanti rekordiškai daug „like“.

Pats šviestuvas turi ir jutiklį, kuris pagal aplinkos apšvietimą sureguliuoja apšvietimo spalvą ir intensyvumą taip, kad akims būtų labai patogu.

Galiausiai, šio šviestuvo korpuse yra ne vienas, o du šviečiantys LED elementai - vienas iš jų yra vertikaliame paviršiuje. Taip šį šviestuvą galite panaudoti didesnio ploto šviesa užpildymui.

Šviečia „Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2“ tikrai ne kaip paprastas šviestuvas.

Jūs galite lengvai reguliuoti jo intensyvumą (ne tik programėle, bet ir jutiminiais mygtukais ant šviestuvo pagrindo), o ir jo šviesos srautas pasiskirsto labai maloniai, nepalikdamas aštrių ribų tarp apšviestų ir neapšviestų vietų.

Tam, kad geriausiai sureguliuotumėte norimą apšvietimą pagal savo darbo vietą ar norus, galite lankstyti virštutinę šviestuvo dalį.

„Xiaomi“ teigia, kad šis šviestuvas bandymų metu buvo sulenktas ir ištiestas 10 000 kartų. Pagrindinę jo konstrukciją sudaro nerūdijantis plienas, todėl jis tikrai yra tvirtas.

 

Na, o švietuvo išorinė danga yra pagaminta iš silikono, kuris yra toks švarus ir grynas, kad tinka ir liestis su maistu. Aišku, šiuo atveju to neprireiks, bet gerai žinoti, kad jis nekenkia jūsų odai ir aplinkai. Be to, šis silikonas yra atsparus UV spinduliams, tad tarnaus labai ilgai. 

Šiuo metu „Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2“ šviestuvui taikomos šventinės nuolaidos, tad jis kainuoja viso labo €41.

„Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2“  apžvalga video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai (3)