Kinijos turgelio stebuklai: vienas geriausių išmaniųjų telefonų iš Kinijos „Xiaomi Mi 6“ parduodamas su 80 eurų nuolaida, tačiau pasiūlymų kiekis – ribotas (Video)  ()

Pasižvalgius Kinijos elektroninėse parduotuvėse galima susidaryti įspūdį, kad Kinijoje išmaniuosius telefonus esant dideliam norui gali gaminti praktiškai bet kuris net ir mažai kam žinomas gamintojas. Tačiau daugelis kinų gamintojų orientuojasi į geriausios kainos pasiūlymą, todėl daugiausiai gaminami biudžetinės ar vidutinės klasės modelių, o štai aukštosios klasės telefonų nėra taip jau ir daug. Nepaisant to, vienas gamintojas Kinijoje jau pasiekė tokį lygį, jog pagal kokybę ir našumą be jokių didelių problemų gali lygiuotis net ir į tokius išmaniųjų telefonų gamintojus, kaip „Samsung“, „Apple“ ar „Sony“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be jokios abejonės, šį kartą kalba eina apie „Xiaomi“ bei vieną naujausių šio gamintojo išmaniųjų telefonų – flagmaną „Xiaomi Mi 6“. Šis 5,15 colių įstrižainės aukštosios raiškos ekranu (1920 x 1080, 428 PPI) aprūpintas išmanusis telefonas susilaukia daugybės teigiamų atsiliepimų ne tik dėl savo dizaino ar techninės galimybių, bet taip pat ir dėl itin konkurencingos kainos.

Tiek Lietuvoje, tiek Kinijoje tarptautinę „Xiaomi Mi 6“ išmaniojo telefono versiją šiuo metu galima įsigyti už maždaug 440 eurų. Vis dėlto jeigu sekate Kinijos elektroninių parduotuvių išpardavimus tuomet greičiausiai žinote, kad kartais gali pasitaikyti ir išimčių.

Pavyzdžiui, „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje dabar yra aktyvus specialus nuolaidos kodas GBLMI6, kuris „Xiaomi Mi 6“ šiuo metu suteikia didesnę nei 80 eurų nuolaidą – galutinė kaina tampa lygi €352.13. Tačiau šiuo atveju rekomenduojame paskubėti, kadangi minėtas nuolaidos kodas galios tik pirmiesiems 200 užsakymų.

Taigi, nors tenka pripažinti, kad iš pirmo žvilgsnio galutinė 352 eurų kaina vis tiek gali atbaidyti daugelį potencialių pirkėjų, tačiau dauguma jų šiuo atveju pakeičia savo nuomonę pasidomėję techninėmis „Xiaomi Mi 6“ galimybėmis.

Priminsime, kad šis išmanusis telefonas yra aprūpintas itin našiu aštuonių branduolių „Snapdragon 835“ centriniu procesoriumi, „Adreno 540“ vaizdo plokšte, 6 GB operatyviąja RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi. Taip pat pasižymi dviem garsakalbiais, tad gali atkurti stereo garsą.

Be to tai yra vienas iš nedaugelio išmaniųjų telefonų rinkoje, kuris gali pasiūlyti ne tik dvigubą kamerą (12 MP + 12 MP), bet taip pat ir dviejų kartu optinį priartinimą. Tokia galimybė yra nepasiekiama jokiems vidutinės ir biudžetinėms klasės telefonams, kurie taip pat turi dvigubą kamerą. 

Svarbiais „Xiaomi Mi 6“ išmaniojo telefono privalumais tampa ir priekyje integruotas piršto antspaudų skaitytuvas bei stereo garsiakalbiai. Galiausiai dar galima pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mi 6“ yra įdiegta naujos kartos ant „Android“ platformos sukurta „MIUI 8“ operacinė sistema, kuri be visa ko dar palaiko ir lietuvių kalbą. Ir tai nėra toks jau dažnas reiškinys perdarytoms „Android“ platformoms tarp pigesnių telefonų iš Kinijos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(10)
(9)

Komentarai ()