Kinijos turgelio stebuklai: skelbiama nuolaida naujos kartos belaidėms ausinėms „Bluedio T4S“ - aliuminio lydinio korpusas, odinės pagalvėlės, 16 valandų ištvermė ir lyginimai su vienomis iš geriausių pasaulio ausinių  (1)

Atrodytų, dar visai neseniai „Bluedio“ buvo tik mažai kam žinomas vietinis Kinijos gamintojas. Vis dėlto tenka pripažinti, kad praėję metai šiai bendrovei buvo itin sėkmingi. Kitaip sakant, jeigu „Xiaomi“ visame pasaulyje garsėja savo išmaniaisiais telefonais, tai „Bluedio“ pamažu juda link to, kad taptų gerai žinomu ir pripažintu ausinių gamintoju ne tik Azijoje, bet ir Europoje bei Amerikoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jog bendrovė ir toliau kryptinai siekia savo tikslų puikiai patvirtina ir naujos kartos belaidės Bluetooh ausinės „Bluedio T4S“.

Kaip ir visuomet Kinijos gamintoją „Bluedio“ visų pirma tenka pagirti dėl nepriekaištingo naujos kartos ausinių dizaino. Išskirtinę išvaizdą „Bluedio T4S“ suteikia iš aliuminio lydinio pagamintas korpusas. Be to, čia svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad ausinių gamybos metu aliuminis taip pat papildomai būna apdorojamas lazeriu, o tai kaip reikiant prisideda prie dar geresnio bendro estetinio vaizdo. Kalbant apie belaidžių visą ausį dengiančių Buetooth ausinių „Bluedio T4S“ dizainą dar reikia pridėti ir tai, kad šiuo atveju ausinių pagalvėlėms yra naudojama kokybiška dirbtinė oda.

Techninių charakteristikų aspektu „Bluedio T4S“ belaidės ausinės taip pat atrodo itin konkurencingai. Nors šios ausinės sveria vos 334 gramus, tačiau tai gamintojui nesutrukdė „Bluedio T4S“ integruoti net 600 mAh talpos bateriją. Pasak „Bluedio“, tokios talpos bateriją galima pilnai įkrauti per kiek mažiau nei dvi valandas, kad vėliau „Bluedio T4S“ nepertraukiamai galėtumėte naudotis net iki 16 valandų. Gamintojas šiuo atveju taip pat mėgsta pabrėžti ir tai, kad jeigu baterijos įkrovai skirsite bent jau 10 minučių, tai reiškia, kad „Bluedio T4S“ muzikos klausymui jau galėsite naudoti nemažiau nei 3 valandas.

Tęsiant toliau dar norisi paminėti ir tai, kad šios belaidės ausinės yra aprūpintos triukšmo šalinimo techniniu sprendimu, tačiau esant reikalui pastarąjį galima bet kada išjungti naudojantis specialiu ant korpuso esančiu mygtuku.

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad „Bluedio T4S“ komplekte rasite net du USB C tipo laidus, kurių vienas yra skirtas šioms belaidėms ausinėms įkrauti, o kitas pasitarnaus tuomet, kai „Bluedio T4S“ prireiks standartinės 3,5 mm garso įėjimo jungties. Galiausiai galima pridėti dar ir tai, kad „Bluedio T4S“ geba atkurti 15 Hz – 25 kHz dažnių diapazoną bei taip pat pasižymi 116 dB jautrumu ir 16 omų varža.

Anonso proga „Bluedio T4S“ belaidėms ausinėms Kinijos elektroninės parduotuvės taiko gana didelę nuolaidą, todėl šiuo metu šias ausines galite įsigyti vos už 35 eurus – reali ausinių kainą pasižvalgius po internetą siekia apie 60€, tad pasiūlymas tikrai vertingas.

Įdomu ir tai, kad „Bluedio T4S“ ausinės laikomos biudžetine alternatyva itin gerai vertinamoms „Bose QuietComfort 35“ ausinėmis – pastarosios įtrauktos net į rekomenduojamus „Amazon“ pirkinius, bet už tai kainuoja nei daug, nei mažai – 314€. Taigi, nors „Bluedio T4S“ gal ir negali prilygti pagal garso kokybę, bet jei nesate tikras melomanas, kainų skirtumas toks, kad pasirinkimas kaip ir aiškus.

Skubame pranešti, kad šią savaitę dar vyksta ir „Bluedio Brand Sale“ išpardavimas, kas reiškia, jog dabar taip pat turite realią galimybę su didelėmis nuolaidomis įsigyti ir kitą „Bluedio“ produkciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai (1)