Parodė, kokius stebuklus naujajame „Ulefone Power 3“ išdarinėja „Fast Charge 4.0“ įkrovimo technologija: ar atspėtumėte, per kiek laiko galima įkrauti įspūdingą 6080 mAh talpos bateriją? (Video)  (3)

„Ulefone Power 3“ – išmanusis telefonas, turintis masyvią 6080 mAh bateriją, palaiko greito įkrovimo 5V/3A technologiją. Pirkėjams kilo klausimas, kaip iš tikrųjų veikia ši technologija? Tad „Ulefone“ kompanija nusprendė tai paaiškinti ir nufilmavę visą bandymą jį paviešino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše matyti, kad „Ulefone Power 3“ baterija iki 4 % įkraunama per 5 minutes, iki 13 % per 15 minučių, o per pusvalandį turime jau 25 %.

Turint galvoje didžiulės talpos beteriją, per pusvalandį pasiekiami išties įspūdingi skaičiai – 1520 mAh talpa.

O toliau baterijos įkrovimas tik spartėja – per 45 minutes pasiekia 41 %, o po valandos jau visi 57 %. Pilnai įkrauti masyvią bateriją užtenka vos 96 minučių.

Verta pastebėti, kad viso bandymo metu telefonas yra išjungtas, tad jei jis bus įjungtas baterijos įkrovimo laikas šiek tiek pailgės. Taip pat rekomenduojama naudoti tik originalius įkroviklius, siekiant kuo veiksmingesnio ir greitesnio baterijos įkrovimo.

Šią greitojo įkrovimo technologiją sukūrė „Ulefone Lab“. Gamintojai teigia, kad be įspūdingo „Fast Charge 4.0“ įkrovimo greičio, ši technologija yra ne tik saugesnė už pirmtakus, bet ir įkrovimo metu nešyla nei pats įkroviklis, nei telefonas. O tai yra išties įspūdinga, kai per 96 minutes pilnai įkraunama 6080 mAh baterija.

Be to, „Ulefone 3“ turi ir daugybę kitų privalumų. Tai ir 6 colių FHD (2160x1080) ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass 4“, 8 branduolių Helio P23 procesorius, 6 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties.

Turi dvi galines 21 MP ir 5MP kameras bei dvi priekines 13 MP ir 5 MP kameras su veido atpažinimo technologija. Taip pat yra pirštų anstpaudų skaitytuvas. Telefonas dirba su „Android 7.1 Nougat“ OS, tačiau jau kovo mėnesį bus galimybė atnaujinti iki „Android 8.1 Oreo“ operacinės sistemos.

„Ulefone Power 3“ šiuo metu yra vienas iš įdomiausių kiniškų telefonų, o kainos svyruoja labai plačiame diapazone. Pavyzdžiui,  „AliExpress“ jis pardavinėjamas už 200-260€, o štai Gearbest parduotuvėje už „Ulefone Power 3“ dabar prašoma viso labo 186€, tačiau telefonų kiekis yra ribotas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(21)
(-6)

Komentarai (3)