Geriausiai pirkėjų vertinama išmanioji lemputė iš Kinijos: kuo tokia gera spalvas keičianti ir per WiFi valdoma „Xiaomi Yeelight AC220V“? (Video)  (3)

Šiais laikais vis daugiau mūsų buitinių prietaisų tampa išmaniais. Kartais atrodo, kad to visai nereikia, tačiau išmaniosios lemputės gali iš tikrųjų palengvinti gyvenimą. Pavyzdžiui, „Xiaomi Yeelight AC220V“ Kinijoje yra geriausiai pirkėjų vertinama išmanioji lemputė, šviečianti net 16 milijonų spalvų. Kuo ji tokia gera?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, apšvietimas, kurio spalvą galima reguliuoti, yra iš tiesų nuostabus. Spalvą galima pritaikyti prie kambario paskirties, progos ar tiesiog žmonių skonio.

Xiaomi Yeelight AC220V“ taip pat suteikia galimybę pasirinkti spalvos temperatūrą bet kur 1700-6500K diapazone. Kaip  reguliuojamos šio įrenginio funkcijas?

„Xiaomi Yeelight AC220V“ turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia reguliuoti apšvietimą išmaniosiomis programėlėmis.

Gamintojas rekomenduoja „Xiaomi Smart Home App“ programėlę, tačiau lemputę galima valdyti ir kitomis programomis ir net „Alexa“ virtualia asistente. Vienu metu galima valdyti kelias gamintojo lemputes. O kam apskritai reikalinga išmani lemputė?

Iš tikrųjų, išmaniosios lemputės yra pakankamai naudingas prietaisas, nes per atstumą galima reguliuoti apšvietimą. Grįždami namo galite iš anksto įjungti šviesą kambaryje arba ją išjungti išeidami. Tikriausiai jūsų telefonas visada yra prie lovos - naktį atsikėlę lengvai koridoriuje uždegsite šviesą ir nepargriūsite ieškodami jungtuko.

Taip pat nereikėtų pamiršti, kad skirtingo interjero kambariams reikalingas skirtingas apšvietimas - prie savo nuotaikos, sienos spalvų ir veiklos galėsite tobulai priderinti apšvietimo spalvą ir intensyvumą.

Pavyzdžiui, vonios kambaryje tikriausiai norėsite kiek natūralesnės spalvos, kad veidrodyje matytumėte tikslų savo atvaizdą - maždaug 5600K yra geras pasirinkimas. Tuo tarpu vakare svetainėje galbūt norėsite šiltos, romantiškos šviesos.

Galiausiai, būtina paminėti, kad „Xiaomi Yeelight AC220V“ rinka įprastų lempučių lizdams su E27 sriegiu. Nors šios lemputės viduje, akivaizdu, yra nemažai elektronikos, nerimauti dėl jos patikimumo neverta - gamintojas teigia, kad šis įrenginys tarnaus net 11 metų.

Jos šviesos srautas siekia 600 liumenų, todėl neryškiam vakariniam apšvietimui viena tokia lemputė tinka iki 30 kvadratinių metrų kambariams - norint geresnio apšvietimo, reikės kelių „Xiaomi Yeelight AC220V“ sistemos.

Jau seniai praėjo laikai, kuomet lemputes rinkomės pagal jų galią. „Xiaomi Yeelight AC220V“ yra 9W lemputė, kuri yra kur kas ryškesnė ir funkcionalesnė nei kur kas galingesni praėjusios kartos apšvietimo sprendimai. Ji ne tik siūlo daugybę papildomų funkcijų (nuotolinį valdymą, šviesos intensyvumo, spalvos ir spalvos temperatūros reguliavimą), bet ir žada tarnauti net 11 metų.

Turint tai omenyje, net jos kaina atrodo visai patraukti -  „Xiaomi Yeelight AC220V“ kainuoja  €18,53.

„Xiaomi Yeelight AC220V“ video apžvalga

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (3)