„MWC 2018“ parodoje „Vernee“ pristato savo naująjį flagmaną „Apollo 2“  (3)

Tradicinė mobiliųjų technologijų paroda „MWC 2018“ šiais metais vyks Barselonoje ir iki jos atidarymo beliko tik kelios akimirkos. Šios parodos laukia ne tik mobiliųjų technologijų specialistai, bet ir visi, kuriems yra įdomu, ką naujo pasiūlys išmaniųjų telefonų gamintojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„MWC 2018“ parodoje dalyvaus ir ne viena žinoma Kinijos išmaniųjų telefonų kompanija. Šiais metais „Vernee“ kompanija visus besidominčius naujausiais išmaniaisiais įrenginiais pasitiks modernioje, vakarietiško stiliaus ekspozicijoje. Ji bus aprūpinta informaciniais plakatais, didelės istrižainės TV ekranas ir, žinoma, naujausiais savo išmaniaisiais telefonais.

„Vernee“ kompanija informuoja, kad šioje parodoje bus pristatytas naujausias šių metų flagmanas – „Apollo 2“. Jau žinoma, kad šis telefonas turės „Helio X30“ 10-ties branduolių procesorių, naujausią konstrukciją ir aukščiausią kokybę bei darbo našumą užtikrinančias technines konfiguracijas.

„Apollo 2“ bus gana paprasto, stačiakampės formos „unibody“ stiliaus dizaino, dėl kurio ekranas ir rėmelis tarsi susilies. Pats telefono korpusas bus iš metalo, o 5,99 colių „SHARP TDDI“ (18:9) ekranas, lyginant su ankstesne karta, turės siauresnius rėmelius, dėl ko ekrano santykis su visu telefonu sudarys daugiau kaip 87 %. Priekyje bus 2.5D stiklas, o ant telefono nugarėlės 2.5D dangtelis.

„Vernee“ kompanijos teigimu, jis pagamintas po daugelio technologinių procesų, tokių kaip dvigubo CNC pjovimo, anodizuoto dažymo ir kitų procesų, dėl kurių „Apollo 2“ išmanųjį telefoną bus labai patogu laikyti rankoje.

 „Vernee“ kompanija siekdama sukurti aukščiausios kokybės išmanųjį telefoną labai kreipė dėmesį į smulkiausias detales. Teigia, kad net tokie dalykai, kaip garsumo klavišai, blykstė, fotoaparatas ar pirštų atpažinimo modulis buvo atskirai apdorojami CNC pjovimo staklėmis ir visas „Apollo 2“ surinktas taip, kad žvelgiant į jį iš bet kurio taško jis būtų subtiliai gražus.

Žinoma, „Apollo 2“ išmanusis telefonas bus aprūpintas naujausiais techniniais laimėjimais: be „Helio X30“ (2 „Cortex-A73“ + 4 „Cortex-A53“ + 4 „Cortex-A35“) 10-ties branduolių procesoriaus, šiame telefone bus įrengta 8 MP priekinė kamera ir dviguba 16 MP + 13 MP galinė kamera su F/2.0 diafragma, kuri palaikys PDAF fokusavimą ir dar kokybiškesnį naktinio vaizdo fiksavimą.

Be to, 6 GB RAM ir 128 GB ROM užtikrins spartų„Apollo 2“ telefono darbą bei daugybę laisvos vietos nuotraukoms, video medžiagai ir gausybei programėlių. Taip pat numatoma, kad telefonas palaikys „PE Plus“ dviejų kanalų, 24 W, C-tipo, greitąjį įkrovimą, o visas darbas vyks su naujausia „Android 8.1“ operacine sistema.

„Vernee“ kompanijos išmanieji telefonai, dėl savo puikių techninių savybių ir geros kainos, jau spėjo įgyti daugelio vartotojų pripažinimą visame pasaulyje. Tad panašu, kad naujausias „Apollo 2“ išmanusis telefonas sulauks didelio dėmesio.

Negana to, „Vernee“ pristatys ir dar vieną išmanųjį telefoną – „Vernee V2“, kuris pasižymės grublėta nugarėle ir turės 4 kameras. Taip pat neliks užribyje ir tie, kuriuos domina T (geriau žinoma kaip „Thor“) ir M (žinoma kaip „Mars“) serijų išmanieji telefonai. Apie juos kol kas informacijos yra mažiau. Bet liko visai nedaug laukti, kol sužinosime visą tiesą ir specialistų atsiliepimus apie naujausius „Vernee“ kompanijos išmaniuosius telefonus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (3)