Pirmasis pasaulyje „iPhone X“ klonas su Android: nutekinta informacija apie būsimą „LEAGOO S9“ anonsą MWC 2018 parodoje  (3)

Iki kasmetinės oficialios mobiliosios elektronikos parodos „MWC 2018“ liko visai nedaug. Šiai parodai daugelis kompanijų paruošia įdomiausius įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurios kompanijos būna gana paslaptingos ir iki parodos pašykšti informacijos apie būsimas naujienas, o kitos kaip tik iš anksto kelia intrigą.

Viena iš tokių kompanijų yra „LEAGOO“, kuri jau skelbia, kad jų naujausias kūrinys „LEAGOO S9“ bus ne ką prastesnis už „iPhone X“.

2017 metais išmaniųjų telefonų rinkoje labai stipriai išryškėjo du dalykai: tai vis didėjantis ekranas ir jo santykis su telefonu, bei dvigubos kameros. Praktiškai visi išmaniųjų telefonų gamintojai naudojo šiuos du techninius sprendimus ir jau akivaizdu, kad šios tendencijos išliks ir 2018 metais.

Tarp 18:9 tipo formato šiuo metu iš esmės vyrauja 3 skirtingo tipo ekrano modeliai.

Pirmasis ir pats populiariausias yra „Infinity“ ekranas, kurio autorystė priskiriama „Samsung“ kompanijai ir geriausiai šį ekraną reprezentuoja „Samsung S8/S8+“.

Antrasis tipas yra „Tri-bezel-less“ ekranas, kurio koncepsiją įkūnija „Xiaomi Mi Mix“ serijos telefonai.

Paskutinis ir pats neįprasčiausias „Notch“ ekranas priklauso „iPhone X“ modeliui.

„Notch“ ekrano gamyba yra kur kas sudėtingesnė nei įprasto ekrano ir toks ekranas nebuvo plačiai priimtinas klientams dėl savo keisto stiliaus. Iki šiol išskyrus „iPhone X“, tik „SHARP AQUOS S2“ ir „Essential Phone“ turi kažką panašaus į „Notch“ tipo ekraną, bet net ir jie skiriasi nuo „iPhone X“.

Tačiau praėjus keletui mėnesių po „iPhone X“ išleidimo, „FACE ID“ technologijos naudojimas esant tokiam ekrano sprendimui pasirodė patogesnis ir lankstesnis lyginant su įprastiniais ekranais.

Be to, įspūdingas „iPhone X“ ekranas telefono naudotojams labai patiko ir su kiekviena diena „Notch“ tipo ekranas tapo vis populiaresnis.

Interneto platybėse jau yra informacijos, kad ir „Huawei“ kompanija pristatydama savo naujausią „P11“ arba dar kitaip  „Huawei P20“ vadinamą flagmaną, naudos „Notch“ tipo ekraną.

Neatsitiktinai iš kompanijos „LEAGOO“, kuri yra viena iš pirmaujančių Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų, nutekėjo nuotraukos, kuriose akivaizdžiai matoma, jog jų naujausias telefonas turės išpopuliarėjusį „Notch“ tipo ekraną.

Ekranas labai panašus į „iPhone X“ esantį ekraną, o iš „LEAGOO“ kompanijos nutekėjusios informacijos žinoma, kad jų telefonas vadinsis „LEAGOO S9“.

Tačiau dar nėra tiksliai žinoma, kokiomis specifikacijomis pasižymės „LEAGOO S9“ išmanusis telefonas. Tik iš menkai pasklidusios informacijos žinoma, kad „LEAGOO S9“ turės „FACE ID“ identišką „iPhone X“, o telefonas atsirakins per 0,1 sekundės. Jame taip pat turėtų būti 4 GB RAM + 64 GB ROM bei 5,85 colių istrižainės HD ekranas.

Pagal „LEAGOO“ produktų pristatymo planus naujausio „LEAGOO S9“ pristatymas numatomas per „MWC 2018“ parodą Barselonoje. Pristatymas įvyks drauge su Anglijos „Premier League“ komanda „Tottenham Hotspur“ vasario 26 d.

Kurios futbolo žvaigždės prisijungs prie pačios parodos atidarymo ir „LEAGOO S9“ pristatymo dar išlieka paslaptimi, tačiau jei norite daugiau sužinoti apie „LEAGOO S9“ išmanųjį telefoną ir netgi jį nemokamai laimėti, tereikia apsilankyti gamintojo puslapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: