Į prekybą atkeliavo „Vernee Active“ flagmanas – „Helio P25“ procesorius, 6GB RAM, 128GB ROM ir IP68 reitingas (Video)  ()

Tai bus tikras išmaniųjų telefonų kompanijos „Vernee“ pasididžiavimas 2018 metais - naujasis kompanijos flagmanas „Vernee Active“. Šis telefonas pasirodė 2017 metų pabaigoje ir jau sulaukė didelio dėmesio. Visi kas žino „Vernee“ kompaniją, neturėtų stebinti, kad šis išmanusis telefonas pasižymi puikiu techninių savybių ir kainos santykiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vernee Active“ turi naujausią MediaTek „Helio P25“ 8 branduolių procesorių. Taip pat pasižymi 6 GB RAM ir 128 GB ROM atmintimi. Naujasis „Vernee Active“ procesorius, lyginant su savo pirmtaku, darbo našumas padidino 25 %, tačiau dėl to nenukentėjo energijos sąnaudos. Netgi priešingai – jos sumažėjo 30 %.

Galingas telefonas aprūpintas „Vernee“ operacine sistema „VOS 1.0“, kuri paremta „Android 7.0“ pagrindu, tad pasak gamintojo, darbuotis šiuo telefonu nekyla jokių problemų – telefonas dirba sklandžiai bei greitai.

Netgi jei vienu metu naudositės daugybe programėlių ar žaisite žaidimus, kurie reikalauja didelių pajėgumų, 8 branduolių procesorius su šiomis užduotimis susidoros nesunkiai.

Kad tą įrodytų, „Vernee“ išplatino „AndroBench“ testų rezultatus:

Iš „AndroBench“ rezultatų matome, kad „Vernee Active“ duomenų nuskaitymo sparta (Sequential Read) yra 263.11 MB/s, o duomenų įrašymo greitis (Sequential Write) – 224.42MB/s.

Palyginimui - tokie rezultatai yra praktiškai įdentiški kaip „Samsung Note 8“.

5.5 colių įstrižainės JDI incell (1920x1080) ekranu pasižymintis „Vernee Active“ aprūpintas Corning Gorilla stiklu. Taip pat jame yra Sony IMX 13 MP galinė kamera, kuri palaiko PDFA fokusavimo technologiją, ir 8 MP priekinė kamera.

Šis telefonas aprūpintas ir pirštų anspaudų nuskaitymo technologija. O kad telefonas vidury darbo „nenumirtų“, „Vernee Active“ aprūpintas didelės talpos – net 4200mAh baterija su 9V/2A C tipo greito įkrovimo technologija.

„Vernee Active“ telefonas yra aprūpintas ne tik įspūdingais techniniais sprendimais, bet ir priskiriamas IP68 saugumo klasei. Vadinasi jis yra atsparūs vandeniui bei dulkėms. Taip pat yra labai atsparus kritimams ir subraižymui.

„Vernee Active“ palaiko visus telefonų dažnius, kurie yra Lietuvoje, tad ir 4G ryšys veiks užtikrintai nei tik miestuose, bet kai regionuose.

O dabar šį flagmaną iš internetinės parduotuvės Aliexpres galite įsigyti už 237,42 eurus. Gearbest parduotuvėje „Vernee Active“ šiuo metu kainuoja 268€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: