Įdomūs Kalėdiniai pasiūlymai iš „Cafago“ parduotuvės – rekordiškai pigus „Vernee M5“ išmanusis telefonas ir belaidžiai ausinukai vos už 10€  (1)

Daugumai kalėdinė karštinė jau tikriausiai praėjo ir dabar beliko sulaukti tų dienų kuomet galėsite įteikti ar išpakuoti gautas dovanas. Tačiau galbūt dar norite pasinaudoti internete likusiomis nuolaidomis ir įsigyti kažką už žemesnę nei įprasta kainą? Parduotuvė Cafago“ atsiuntė du pasiūlymus, kurias ir dalinamės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausia, su nuolaida siūlomas išmanusis telefonas „Vernee M5“, kurį internetinėje parduotuvėje „Cafago“ dabar galima įsigyti vos už 95 eurus tik tam reikia įvesti nuolaidos kodą PZ13. Tiesa, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog šis pasiūlymas yra itin ribotas ir už tokią sumą galima įsigyti vos 60 modelių. Galime patvirtinti, kad sūloma kaina tikrai gera - net per didžiuosius rudens išpardavimus šio telefono kaina nenukrisdavo žemiau 102€, o paprastai jis kainuoja apie 115€.

Nors dauguma šių dienų išmaniųjų pasižymi itin dideliais ekranais, kurie sutalpinti į kiek mažesnius nei įprasta korpusus, tačiau „Vernee M5“ nėra tokio tipo telefonas. Gamintojas šį telefoną išleido paskatintas gerbėjų, kurie pageidavo kompaktiško telefono, todėl šis modelis pasižymi 5,2 colių įstrižainės ekranu ir yra tobulo dydžio naudojantis viena ranka.

„Vernee M5“ veikia su MTK6750 8 branduolių 64 bitų procesorių, 4 GB RAM bei 2 skirtingas versijas pagal duomenų atmintį - 32 GB ir 64 GB. Gera žinia ta, kad palaiko 128 GB išorinė duomenų kortelę. Įrenginio nugarėlėje įmontuota 13 MPx kamera, o priekyje – 8 Mpx. Energiją tiekia 3300 mAh baterija, telefone įdiegta VOS sistema, sukurta pagal „Android“ 7.0x

Taigi, tai vidutinių parametrų, pakankamo našumo ir itin simpatiškos išvaizdos telefonas, iš parametrų turintis viską, ką gali pasiūlyti kiti konkurentai, o kaina tokia, jog jo nenusipirkti net jau ir turint visas Šv. Kalėdų dovanas – būtų neteisinga. Jeigu vis dėlto Jums nereikia šio išmaniojo telefono – „Cafago“ Jums turi ir kitą pasiūlymą.

Jums visuomet patiko belaidės „Apple“ ausinės, tačiau jų kaina pernelyg aukšta? Kinijoje galima įsigyti labai panašius belaidžius ausinukus „I7 Wireless BT Earphones“, kurie dabar kainuoja vos 16 eurų, tačiau įvedus nuolaidos kodą PA842 kaina sumažėja iki 10€.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog perkant juos su įkrovimo dėžute ir įvedus nuolaidos kodą PA841 – kaina taip pat lieka 10 eurų.

Nors „I7 Wireless BT Earphones“ yra nebrangūs, tačiau turi kuo pasigirti. Visų pirma reikėtų žinoti, jog juos galima įsigyti dviejų spalvų – juodus arba baltus. Taip pat šiuos ausinukus galima vienu būtų prijungus prie dviejų skirtingų telefonų, o atstumas nuo Jūsų naudojamo įrenginio iki ausinukų gali siekti 10 metrų, tačiau Jūs vis tiek galėsite mėgautis savo mėgiama muzika.

Šie ausinukai taip pat pasižymi balso priminimų funkcija, išmania triukšmo mažinimo funkcija, o pasak gamintojo, kartu suteikia galimybę mėgautis HD kokybės skambučiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(4)
(-1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: