Su nuolaida siūlomas labai kompaktiškas 3D spausdintuvas, kurio nereikia surinkti: atminties kortelių skaitytuvas, „Wi-Fi“ modulis, valdymui skirtas liečiamas ekranas ir daugybė kitų privalumų už žemą kainą (Video)  ()

Šiais laikais esame išlepinti mėgėjiškų 3D spausdintuvų pasirinkimu. Jų yra labai daug, tačiau daug pigių 3D spausdintuvų turi bendrą trūkumą - juos reikia surinkti pirkėjui. Tačiau kokios alternatyvos? „Geeetech E180 Mini“ yra kompaktiškas 3D spausdintuvas, prie kurio labai ilgai sėdėti ruošiant darbui neteks - galėsite naudotis beveik iš karto, kai įrenginys pasieks jūsų namus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dažniausiai iš Kinijos perkami surenkami spausdintuvai - taip yra kur kas pigiau. Palyginimui, vienas iš geriausių šiuo metu surenkamų 3D spausdintuvų „Tronxy Acrylic P802“ su nuolaida kainuoja vos €130 (apie šį spaustintuvą ir jo privalumus jau rašėme), į Lietuvą siunčiamas nemokamai, o štai aprašomas „Geeetech E180 Mini“ su 13% nuolaida kainuoja €226,47, tačiau ir tai yra nepalyginamai pigiau, nei perkant analogą Vakaruose. Patogumas visada kainavo, bet kartais jis to vertas. 

„Geeetech E180 Mini“ yra kompaktiškas 3D spausdintuvas, skirtas mėgėjams. Jis tiks nedidelių prototipų spausdinimui, taip pat technologijų mokymui. Šio spausdintuvo konstrukcija yra kiek kitokia nei tradicinių pigių įrenginių. Jis neturi labai standaus rėmo. Vietoj to, galvutė važinėja į šonus (x ašis) ant prie vienos vertikalios dalies pritvirtinto skersinio. Neatrodo, kaip labai standi konstrukcija, tačiau „Geeetech E180 Mini“ yra pakankamai mažas, kad tai suveiktų.

O kaip dėl y ašies? Šia ašimi juda spaudintuvo padas, ant kurio laikomas spausdinamas elementas.

Žinoma, naudotis „Geeetech E180 Mini“ galite kaip ir kitais 3D spausdintuvais, tačiau jis turi ir kelis papildomus įdomius bruožus. Visų pirma, jam nebūtinas kompiuteris, nes jis turi atminties kortelių skaitytuvą. „Geeetech E180 Mini“ taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris taip pat pagreitins darbą ir leis įrenginį valdyti išmaniuoju telefonu. Jis taip pat turi gana didelį 3,2 colių spalvotą liečiamą ekraną, kuris leis sukalibruoti spausdintuvą ir valdyti skirtingas jo funkcijas. 

O tų funkcijų, kaip paprastam 3D spausdintuvui, yra tikrai nemažai. Visų pirma, ekranas padės sukalibruoti įrenginį taip, kad jis žinotų, kokioje plokštumoje yra spausdinimo pagrindas. Tai labai svarbu spausdinamo daikto tikslumui. Taip pat galėsite pasirinkti plastiko liejimo greitį (80 - 110mm/s), temperatūrą, padaryti pauzę ir taip toliau. Labai gerai tai, kad įrenginys nepamirš, ką spausdino, net jei, pavyzdžiui, dings elektra - jis ir toliau dirbs nuo ten, kur sustojo.

Aišku, neišvengiamai reikia sakyti, kad vienas didžiausių „Geeetech E180 Mini“ privalumų yra kompaktiškas dydis. Tai reiškia, kad maksimalus spausdinamo objekto dydis yra 13 X 13 X 13 cm. Tai - nedidelis daiktas, tačiau nepamirškite, kad „Geeetech E180 Mini“ paskirtis yra mokytis ir kurti prototipus, todėl tokių išmatavimų tikriausiai pakaks. 

Galiausiai, reikėtų paminėti, kad gamintojo programėlėje jau rasite keletą modelių, kuriais galėsite išbandyti savo naująjį įrenginį. Na, bent jau kol patys neužsiimsite 3D modeliavimu. Taip pat teigiama, kad „Geeetech E180 Mini“ gamintojas yra pasiruošęs suteikti paramą per populiariausias pokalbių programėles, jei naudotojams iškiltų kokių nors klausimų.

„Geeetech E180 Mini“ kainuoja €226,47, neužims daug vietos ir iš esmės patenkins visus pradedančiojo poreikius.

„Geeetech E180 Mini“ apžvalga video siužete ir palyginimas su kitu kinišku, bet jau surenkamu spausdintuvu Creality3D CR - 10, kuris dabar su 15% nuolaida parduodamas už 320€. Vien pagal kainą matosi, kad tai jau sekančios klasės, labiau į profesionalus orientuotas produktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()