„Huawei“ šios inovacijos norėjo, bet bijojo, o dabar jau per vėlu - tai ėmė ir padarė „Apple“  ()

Pasirodžius „iPhone X“, telefonas sulaukė daug teigiamų ir neigiamų atsiliepimų, ypač kalbant apie priekinę išpjovą. Po kurio laiko kiti „Android“ telefonų gamintojai pradėjo kopijuoti šią funkciją, tarp jų ir „Huawei“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos gigantai yra treti populiariausi telefonų gamintojai pasaulyje ir kompanija yra pristačiusi svarbių tendencijų telefonų rinkoje.

„P20 Pro“ yra pirmasis telefonas su triguba galine kamera. Po kiek laiko kiti gamintojai mėgins replikuoti šią funkciją. Dauguma „Huawei“ prietaisų naudoja „iPhone X“ priekinę išpjovą, tačiau, pasak kompanijos, šio telefono dizainas buvo sugalvotas dar prieš „iPhone X“.

Pasak Li Changzhu, „Huawei“ mobiliųjų telefonų viršininko, priekinė išpjova netinka telefono simetrijai Kinijoje. Kompanija taip pat mano, kad jie buvo pernelyg konservatyvūs dėl šio dizaino anksčiau.

„Vartotojams, ypač Kinijoje, patinka simetrija, todėl priekinė išpjova nėra labai vertinama Kinijos kultūroje.“

Kaip bebūtų, Li nekaltina „Apple“, bet giria dėl pasiryžimo naudoti šią naujovę. „Apple“ atliko drąsų sprendimą, pasirinkdami naudoti išpjovą.“

„P20 Pro“ turi ryškias spalvas bei stilingą, unikalų dizainą. Nors dizainas be rėmelių visada bus teigiama savybė, spalvų kombinacija ir kitos smulkios detalės taip pat yra svarbios.

„Nepasinaudojome proga būti pirmąja kompanija, panaudojusią priekinę išpjovą, kadangi buvome pernelyg konservatyvūs. Nuo šiol būsime drąsesni.“

Kompanija neseniai pristatė „Honor 10“, dar vieną telefoną, kuris naudos išpjovą ir turės daugybę patrauklių spalvų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(9)
(10)
(-1)

Komentarai ()