Ir vaikams, ir suaugusiesiems - surinkti įspūdingą „Beilexing“ konstruktorių bus nelengva, bet labai smagu (Video)  (1)

Konstruktoriai turi daugybę privalumų. Jie iš tikrųjų vis dar geba sudominti vaikus ir padeda jiems išsiugdyti erdvinį mąstymą. Daugelis inžinierių prisimena kaip vaikystėje rinko konstruktorius, o kai kurie suaugusieji ir dabar mielai prie jų prisėda. Šis „Beilexing Autocycle“ konstruktorius bus tikras iššūkis ir puiki dovana, kuri dabar parduodama su 24 % nuolaida, o pirmieji pirkėjai jam be abejonių skiria 5 balus iš 5.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokie konstruktoriai kaip šis „Beilexing Autocycle“ turi daugybę privalumų. Visų pirma, jie ugdo gebėjimą susikaupti. Daugybė žmonių skundžiasi negalėjimu susikoncentruoti į vieną užduotį, tačiau tik nedaugelis suvokia, kad tai yra įgūdis - sveikas žmogus gali išmokti susikaupti ir nesiblaškyti. Šis „Beilexing Autocycle“ konstruktorius turi 378 dalis, visos jos yra smulkios, todėl susikaupimo tikrai reikės.

Kadangi šis konstruktorius iš tikrųjų yra skirtas vaikams, nereikėtų praleisti pro akis ir to, kad jis gerina motorinę funkciją. Sujungti smulkias plastikines detales visada yra sunku, reikalinga nebloga koordinacija. „Beilexing Autocycle“ detalės pagamintos iš lengvo ABS plastiko. Jos yra gana smulkios, todėl konstruktorius nerekomenduojamas vaikams iki 6 metų amžiaus.

Konstruktoriai taip pat lavina loginį mąstymą ir problemų sprendimo įgūdžius. Tai - gana didelis ir sudėtingas galvosūkis, reikės apgalvoti, kur kokia detalė dedama ir kokia tvarka šį konstruktorių surinkti. Prireiks ir kūrybiško mąstymo, gebėjimo skaityti instrukcijas. Visi šie įgūdžiai vaikams labai praverčia, tačiau kartu domina ir suaugusiuosius.

Na o rezultatas - žaislinis motociklas su judančiomis dalimis. Stumiant „Beilexing Autocycle“ į priekį bus matyti, kaip sukasi grandinė ir krumpliaračiai. Galbūt toks žaislas paskatins vaikus kada nors siekti ir techninės profesijos.

„Beilexing Autocycle“ krumpliaračiai

„Beilexing Autocycle“ šiuo metu taikoma 24 % nuolaida. Konstruktorius kainuoja €20.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(7)
(-1)

Komentarai (1)