Lietuvoje parduodamas tiesiog neužmušamas išorinis SSD diskas: „Adata SD700“ susilaukė tarptautinių apdovanojimų iš Japonijos ir Vokietijos specialistų (Video)  (5)

Ne paslaptis, kad daugelis žmonių sukaupia daugybę įvairių duomenų: filmų, nuotraukų, vaizdo medžiagos, įvairios tekstinės ir vizualinės medžiagos susijusios su darbo reikalais. Ir tikrai ne kiekvienas namuose esantis įrenginys yra pajėgus visą šią informacija išsaugoti savo kietajame diske ir su ja tinkamai susidoroti. Žinoma, pasakysite, kad galima pasirinkti vieną iš daugybės rinkoje esančių USB atmintukų, bet ar tikrai jie išsprendžia problemą? Gal geriau pasirinkti išorinį SSD diską?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išorinis SSD diskas yra geresnis pasirinkimas, ypač tuo atveju, kai jis yra atsparus vandeniui, dulkėms ir dar pasižymi karinio lygio atsparumu smūgiams. Turbūt retas USB atmintukas, o gal ir nei vienas iš jų negali tuo pasigirti.

Kalbame apie „Adata Technology“ kompanijos sukurtą išorinį SSD diską „SD700“. Ši kompanija yra viena didžiausia pasaulyje DRAM modulių ir USB atmintinių gamintoja, kuri taip pat gamina ir atminties korteles, SSD diskus, nešiojamus kietuosius diskus ir mobiliųjų įrenginių priedus. Šios kompanijos produktai dažnai susilaukia tarptautinio pripažinimo iš įvairių pasaulio organizacijų ir yra apdovanojami prestižiniais apdovanojimais: IF, Red Dot, Best Choise of Computex, Taiwan Excellence Gold, Good Design ir daugeliu kitų.

Ne išimtis yra šis „Adata Technology“ kompanijos sukurtas išorinį SSD diskas „SD700“, kuris susilaukė Vokietijos ir Japonijos specialistų pripažinimo bei pelnė du prestižinius apdovanojimus: IF ir Good Design.

Japonijos specialistai teigė, kad „išorinis SSD diskas SD700 yra dinamiškas atminties saugojimo įrenginys,  pasižymintis aukštais atsparumo vandeniui ir dulkėms standartais. Šio gaminio proporcijų ir spalvų sprendiniai pranoksta esamą kitų įrenginių lygį, o SSD disko forma yra sukurta atsižvelgiant į funkcionalumą ir patogumą. Tai iš tiesų yra optimalaus dizaino sėkmės pavyzdys.“

Labai panašiai teigė ir IF apdovanojimą įteikę specialistai, kurie pabrėžė SSD disko „SD700“ dizaino patrauklumą, naudojimo universalumą, tvirtumą, kurį užtikrina IP68 standartas ir karinio lygio atsparumas smūgiams.

„SD700“ buvo išbandytas pagal IEC IP68 standartus, o tai reiškia, kad jis yra visiškai apsaugotas nuo dulkių ir gali normaliai dirbti net ir pabuvęs 1,5 metro vandens gylyje 60 minučių. „SD700“ diskas taip pat buvo išbandytas JAV kariuomenės MIL-STD-810G 516.6 testu, kitaip tariant buvo testuojamas šio disko atsparumas smūgiams ir kritimui. „SD700“ atlaikė šį testą bei gavo aukštą atsparumo smūgiams laipsnį.

Kompanijos teigimu, „SD700“ turi daugiasluosknį apsauginį gaubtą ir nepasižymi judančių dalių gausa, todėl užtikrina išskirtinį saugumą. Be to, „SD700“ naudoja „3D NAND flash“, o tai užtikrina, kad ji yra patikimesnė ir našesnė nei tradicinė „2D NAND“.

„SD700“ gali būti 256 GB, 512 GB ir 1 TB talpos. Naudoja USB 3.1 jungtį, kurios pilnai užtenka, kad 4K vaizdas būtų perduodamas be jokių vėlavimų. Tipinis duomenų įrašymo ir nuskaitymo greitis yra 440 Mb/s.

Išorinis SSD diskas „SD700“ yra suderinas su „Windows“, „Mac“ ir „Android“ įrenginiais, tiesiog prijunkite „SD700“ prie savo įrenginio ir viskas. Jis sveria apie 75 gramus, yra patogus nešiotis su savimi, o kompanijos teigimu, dirba visiškai tyliai ir absoliučiai nekaista. „ADATA“ kompanija siūlo dviejų spalvų „SD700“ derinius – geltonos ir juodos, bei vien tik juodos, tad belieka tik patiems nuspręsti, kurios spalvos „SD700“ yra gražesnis.

Šiame vaizdo reportaže apžvalgos autorius supažindina su „SD700“, rodo kaip jį pajungti prie kompiuterio ir išbando jo atsparumą vandeniui:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(4)
(11)

Komentarai (5)