„Net jei ieškote pačio pirmo savo išmanaus laikrodžio, tai yra teisingiausias pasirinkimas“: apžvalgininko įspūdžiai apie „Xiaomi Amazfit Pace 2“ anglišką versiją (Apžvalga, Video)  ()

Šįkart apžvalgininkas Michael‘as detaliai apžvelgs išmanųjį laikrodį „Xiaomi Amazfit Pace 2“. Tai naujoji angliška laikrodžio versija, vadinasi visa informacija yra pateikiama anglų kalba - verta pastebėti, jog Kinijoje galima įsigyti ir kinišką šio laikrodžio versiją, tad neapsigaukite pirkdami.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michael‘as šį laikrodį testavimui gavo iš Gearbest.com internetinės parduotuvės. Jį dėvėjo ir intensyviai testavo savaitę laiko, tad jau turi nemažai ką apie šį laikrodį pasakyti.

Kaina

  • Šiuo metu angliškai „Xiaomi Amazfit Pace 2“ laikrodžio versijai Gearbest.com taiko 15 % nuolaidą ir galutinė jo kaina siekia 147 eurus.
    Pristatymas iš Kinijos registruotu paštu tekainuos 0,25 centus ir jei bus kokie nors mokesčiai, Gearbest.com juos kompensuos.
  • Lietuvoje toks laikrodis kainuoja apie 198 eurus. Pirkdami iš Kinijos sutaupote daugiau kaip 50 eurų.

„Xiaomi“ kompanija per savo dukterinę kompanija „Huami“ gamina ir pardavinėja tikrai ne vieną išmanųjį laikrodį. Tad angliškoji arba tarptautinė „Xiaomi Amazfit Pace 2“ versija yra paskutinysis jų išleistas produktas. Tai specialiai viso pasaulio pirkėjams pritaikytas išmanusis laikrodis.

Taip pat yra išleistas ir „Xiaomi Amazfit Pace 2S“ išmanusis laikrodis, kuris šiek tiek skiriasi nuo „Xiaomi Amazfit Pace 2“, bet retai kada siūlomas prekyboje. Jis turi odinį dirželį, papildomų funkcijų ir šios apžvalgos rengimo metu programinė įranga buvo kinų kalba. Visgi dabar, gamintojo teigimu, jau ir „Xiaomi Amazfit Pace 2S“ laikrodyje informacija yra pateikiama anglų kalba.

Tačiau grįžkime prie angliškos „Xiaomi Amazfit Pace 2“ versijos. Pakuotėje yra tvirtai supakuotas ir puikiai atrodantis „Xiaomi Amazfit Pace 2“ išmanusis laikrodis. Apžvalgos autorius teigia, kad iki šiol jo dėmesį sugebėdavo patraukti tik „Moto 360“ išmanusis laikrodis, bet dabar visą dėmesį atima „Xiaomi Amazfit Pace 2“.

Be laikrodžio pakuotėje rasite instrukciją kinų kalba ir įkroviklį su USB jungtimi. „Xiaomi Amazfit Pace 2“ turi 3 tvirtus metalinius mygtukus, ekranas yra jautrus prisilietimams ir jame galima valdyti laikrodį. Pats OLED ekranas yra 1,34 colių įstrižainės su „Gorilla Glass“ apsauga. Bendrai laikrodis atrodo madingai ir aukščiausios kokybės.

Laikrodžio korpusas yra iš plieno ir anglies pluošto elementų, tad tai puiki mintis. Tokia laikrodžio maskuojanti išvaizda paslėpia visus laikui bėgant atsirandančius menkus įbrėžimus. Tik kiek jautresnė vieta įbrėžimams yra aplink mygtukus.

Michael‘as teigia, kad didžiausias šio laikrodžio privalumas yra tai, kad jis turi šviesą atspindintį ekraną. Tai reiškia, kad kuo daugiau išorinės šviesos patenka į laikrodį, tuo geriau jo ekrane matote informaciją. Taip pat yra papildomas ekrano apšvietimas, kuris itin praverčia esant prasčiau apšviestose vietose ar nakties metu. Ir geriausias dalykas yra tas, kad tai nereikalauja jokių papildomų energijos sąnaudų.

Dar vienas ryškus šio laikrodžio privalumas yra jo baterija. Jis turi 280 mAh talpos bateriją ir pilnai ją įkrausite per 2 valandas. Budėjimo režimas yra puikus. Jei jūs nesinaudosite „Bluetooth“ ryšiu ir nebūsite tuo metu susieję savo laikrodžio su telefonu, per vieną dieną baterija neteks tik 5-10 %.

Jei viskas bus įjungta, tada baterijos užteks iki 5 dienų. Michael‘as pastebėjo, kad pagrindinis dalykas, kuris labiausiai atima energiją iš laikrodžio yra nuolatinis jo susiejimas su išmaniaisias įrenginiais. Tačiau turint galvoje, kad tokios kategorijos laikrodžio nereikės įkrauti 5 dienas (kai įjungtos visos funkcijos aut. past.), tai yra puikus „Xiaomi“ kompanijos pasiekimas.

Techninė laikrodžio įranga taip pat įspūdinga: GPS ir GLONASS, 512 MB RAM, 4 GB ROM, itin ilgas baterijos veikimas ir originali „Xiaomi“ mikroschema užtikrina neįtikėtinai žemą energijos suvartojimą ir puikų laikrodžio veikimą.

Laikrodyje galite matyti gausybę įvairios informacijos: laiką, nueitų žingsnių, atstumo, deguonies suvartojimo ir širdies pulso informaciją, taip pat klausytis muzikos, pasižiūrėti orų prognozę, patikrinti gautų pranešimų informaciją, pasirinkti įvairių sporto režimų ir taip toliau. Ir taip, „Xiaomi Amazfit Pace 2“ yra atsparus vandeniui, su juo galima plaukioti ir nardyti iki 50 metrų gylyje.

.

Laikrodžio valdymas yra itin paprastas: braukiant pirštais per ekraną į kairę ar dešinę pusę bus keliaujama per pagrindines funkcijas ir pasirinkimus. Norint ką nors pakeisti – reikia spausti vidurinį mygtuką, norint grįžti – reikia spausti viršutinį mygtuką. Braukiant į viršų pamatysite pranešimus, o braukiant žemyn iškart pateksite prie ekrano ryškumo ir kitų nustatymų.

Daugelį funkcijų galite valdyti pačiame laikrodyje, tačiau yra ir „Amazfit Sports Watch 2“ programėlė, kurioje rasite visas funkcijas ir detalią informaciją apie savo fizinę veiklą. Ir visa informacija joje pateikta kompaktiškai, gražiai bei anglų kalba.

Michael‘as teigia, kad „Xiaomi Amazfit Pace 2“ yra nuostabus išmanusis laikrodis. „Man jis labai patiko, bet šie trys dalykai yra patys geriausi: šviesą atspindintis ekranas, baterijos veikimo laikas ir tvirtas dirželis. Tad jei jūs ieškote stilingo laikrodžio, tai būtent tai ko jums reikia. Jei ieškote puikaus ir protingo kasdienio palydovo su aukščiausiomis technologijomis – tai būtent tas laikrodis. Net jei ieškote pačio pirmo savo išmanaus laikrodžio, tai yra teisingiausias pasirinkimas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(10)
(-6)

Komentarai ()