Cafago skelbia rekordiškai mažą kainą „KingWear KW88“ išmaniajam laikrodžiui: didžiulis AMOLED ekranas, GPS navigacija, SIM kortelė, 2MP kamera, o funkcijų tiek, kad primena išmanųjį telefoną (Video)  ()

Išmaniųjų laikrodžių rinkoje mus vis sunkiau kažkuo nustebinti, tačiau vis dar yra tokių įrenginių, kurie verčia stebėtis ir žavėtis. „KingWear KW88“ parametrai primena išmanųjį telefoną, o atrodo kaip įprastas laikrodis. Skamba intriguojančiai, tačiau sužinojus tokio įrenginio kainą, liekame galutinai šokiruoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Sportiškai atrodantis išmanusis laikrodis „KingWear KW88“ su integruota kamera, „Bluetooth“ „WiFi“, 2G, 3G bei GPS moduliais. Tai kompiuteris, išmanusis telefonas ir laikrodis ant rankos riešo
  • 1,39 colių įstrižainės lietimui jautrus apvalus HD AMOLED ekranas (400 x 400, 286 PPI)
  • Ekraną nuo subraižymo saugo itin patvarus iš safyro kristalo pagamintas stiklas ir papildoma apsauginė plėvelė
  • Keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ procesorius
  • 512 MB RAM
  • 4 GB vidinė atmintis. Papildomos atminties kortelės nepalaiko
  • „Android 5.1“ operacinė sistema, kurią galima atnaujinti ir yra suderinamas su „iOS“ ir „Android“ įrenginiais
  • nanoSIM kortelė, veikia 2G bei 3G dažnių diapazonuose: GSM 850/900/1800/1900MHz ir WCDMA 850/2100MHz
  • „WiFi“ 802.11b/g/n, „Bluetooth 4.0“ 
  • GPS sistemos modulis
  • 2 MP kamera, nuotolinis kameros valdymas – nuotraukų ir vaizdo įrašų darymas
  • Turi mikrofoną ir garsiakalbį
  • Gausybė funkcijų: muzikos klausymas ir nuotolinis valdymas, nuolatinis širdies ritmo matavimas, žingsniamatis, kalorijų skaičiavimas, nueito atstumo skaičiavimas, balso asistentas „Google Now“, orų prognozė, kalendorius, garso įrašymas, pranešimai ekrane, naršymas internete, „Google Map“, „Google Play“, „Anti-lost“ funkcija
  • 11 skirtingų ekrano dizaino atvaizdavimo pasirinkimų
  • 400 mAh talpos baterija - užteks 2 dienoms įprasto naudojimo,  6 valandoms jei bus nuolat įjungti „WiFi“ ir Bluetooth“ ryšiai
  • Medžiagos: silikoninė apyrankė ir metalinis korpusas
  • Vandeniui neatsparus
  • 63 gramai, išmatavimai - 5,6 x 4,6 x 1,35 cm
  • Anglų kalba

Kaina

  • Šiuo metu Cafago.com skelbia du nuolaidų kuponus šiam išmaniajam laikrodžiui.
    Su PS1605 nuolaidos kuponu baltą „KingWear KW88“ išmanųjį laikrodį įsigysite už 68,99 eurus.
    Su PS1605 nuolaidos kuponu juodą „KingWear KW88“ išmanųjį laikrodį įsigysite už 71,29 eurus.
    Pristatymas į Lietuvą nemokamas pasirinkus „Standard Shipping“.
  • TomTop.com „KingWear KW88“ laikrodis kainuoja 81.79€
  • Gearbest.com toks pats laikrodis kainuoja 80 eurų 
  • Lietuvoje toks laikrodis neparduodamas.

Vietinių Kinijos pirkėjų pamėgtas sportiškai atrodantis išmanusis laikrodis „KingWear KW88“ su silikonine apyranke bei metaliniu korpusu ypatingas tampa dėl savo 1,39 colių įstrižainės lietimui jautraus AMOLED ekrano (400 x 400, 286 PPI), tačiau čia dažniausiai dar pabrėžiama ir tai, kad šį ekraną nuo susibraižymų apsaugo itin patvarus iš safyro kristalo pagamintas stiklas.

Daug pranašumo „KingWear KW88“ suteikia ir techniškai gerą našumą užtikrinanti aparatinė įranga.

Šis išmanusis laikrodis su „Android 5.1“ operacine sistema yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 512 MB operatyviąją RAM atmintimi, 400 mAh baterija ir taip pat labai palankiai yra vertinamas dėl daugiau nei pakankamos 4 GB dydžio vidinės atminties.

Baterijos talpa yra didelė ir laikrodį naudojant įprastu režimu, jis puikiai veiks net kelias dienas - kaip tokio dydžio ekranui, tai labai geras pasiekimas. Tačiau įjungus visas komunikacijas, baterija ištvers 6-12 valandų. 

Be to, svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „KingWear KW88“ maloniai stebina ir savo ryšio galimybėmis, nes turi ne tik „Bluetooth“, bet ir integruotus „WiFi“, 2G, 3G bei GPS ryšio modulius.

Čia dar reikia atkreipti dėmesį ir į tai, kad šis išmanusis laikrodis taip pat turi integruotą 2 MP kamerą su kuria galima fotografuoti ir filmuoti.

Racionaliai gamintojo parinkti techninės dalies aspektai akivaizdžiai atsispindi ir šio išmaniojo laikrodžio funkcionalume.

Kitaip sakant, pakankamas našumas šiuo atveju leidžia „KingWear KW88“ naudoti tiek kaip primityvų 3G telefoną, GPS navigaciją, žingsniamatį, pulso matuoklį, ar netgi kaip virtualų „Google Now“ asistentą. Jį galima ir pasikeisti į „OK Google“ asistentą, kurį tereikės atsisiųsti iš „Google Play“.

Atsiliepimai ir apžvalgos

Šios apžvalgos autorius teigia, kad tai puikios kokybės išmanusis laikrodis, kuriame puikiai veikiai visi sensoriai ir funkcijos, o jo kaina tokių išmaniųjų laikrodžių segmente yra neįtikėtinai žema:

Dauguma pirkėjų atsiliepimų yra teigiami, nors pastebimi ir kai kurie trūkumai. Prie trūkumų pastebima mažoka baterijos ištvermė kai laikrodis pilnai pajungiamas prie visų tinklų, taip pat pastebima, kad dažnai fotografuojant ima trūkti duomenų atminties. Intensyviai dirbant su visomis laikrodžio funkcijomis kartais pasireiškia stabdymai, bet tai natūralu, nes daug sudėtingų funkcijų be stabdymo nepaveža ir dažnas telefonas.

Visgi daugeliu atveju vyrauja teigiami komentarai - štai ką sako „KingWear KW88“ išmanųjį laikrodį įsigiję pirkėjai:

  • Paolo. 6 mėnesiai kaip turiu šį laikrodį ir dar nepatyriau jokių problemų, o po paskutinio jo operacinės sistemos atnaujinimo jis dirba dar geriau. Puikus išmanusis laikrodis, aukščiausia kokybė, puikus dizainas, labai atsparus stiklas net ir be apsauginės plėvelės. Išskirtinai kokybiškas ir įbrėžimams atsparus ekranas, kuriame viskas puikiai matosi ir saulėta diena. Kokybiškas dirželis, estetiškos išvaizdos laikrodis. Deja, bet po ilgesnio naudojimosi pastebėjau, kad širdies ritmo matavimas yra apytikslis, bet man atrodo, kad čia daugelio tokių įrenginių problema. Taip pat reali baterija yra šiek tiek mažesnė, 350 mAh talpos.
  • Anoley. Gražus apvalus AMOLED ekranas, galima įdėti nanoSIM kortelę į šį išmanųjį laikrodį. Gana galingas procesorius, gražus dizainas ir kokybiškos medžiagos. Puikaus dyžio, nei per didelis nei per mažas. Tiek pakuotė, bendra išvaizda, dizaino sprendimai atrodo taip tarsi rankose laikyčiau aukščiausios kokybės ir patį naujausią išmanų laikrodį. Dviguba ekrano apsauga, daugybė ekrano atvaizdavimo pasirinkimų ir puiki kaina.
  • Eugenis. Puikus laikrodis. Geras mikrofonas ir garsiakalbis. Puiki kaina, gražus ekranas su „paslėpta“ kamera. Galima atsisiųsti įvairių laikrodžio ekrano atvaizdavimo pasirinkimų, o širdies ritmo matavimas man atrodo veikia patikimai. Baterija laiko 2-3 dienas jei „KingWear KW88“ naudojamas kaip laikrodis, jei kaip telefonas – tada pusė dienos.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()