Neseniai pasirodęs „Samsung Galaxy Note 9“ susidūrė su keista problema: telefono krašte sklinda šviesa  (1)

Pranešama, kad neseniai pasirodęs „Samsung Galaxy Note 9“ susidūrė su keista problema. Kai kurie vartotojai pranešė, kad ekrano kairėje pusėje sklinda šviesa pro važiuoklės tarpus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samsung“ tiria bėdą ir greitu metu pakomentuos apie šį incidentą.

„Note 9“ naudoja lenktą OLED ekraną, kaip ir kiti „Samsung“ didelio pajėgumo telefonai. Remiantis „Android Central“ forumo pranešimu, šviesa nuo ekrano sklinda pro tarpą tarp plokštės ir aliuminio rėmo, esančio flagmano kairėje pusėje. Tokią pačią bėdą pranešė ir kai kurie „Galaxy Note 8“ bei „Galaxy S9“ vartotojai.

Vis dėlto, problema gali būti ir ne tokia rimta, kadangi kai kurie „Galaxy Note 9“ vartotojai mano, jog ši šviesa tėra iliuzija, kuri susidaro dėl lenkto stiklo ir atspindžio iš ekrano vidaus.

Be to, siekdami dar labiau patobulinti prietaiso formą, „Samsung“ nudažė stiklo plokščių kraštus. Kiekvieno prietaiso dažų kiekis skiriasi, todėl kai kurie prietaisai eksponuoja šį šviesos atspindį. Sutalpinti lenktą stiklą į telefoną nėra lengva, todėl „Samsung“ galėjo šiek tiek pasiskubinti su pirmąja telefonų partija ir sukelti šią problemą.

Šia nuomone pasidalino kiti forumo nariai, todėl neaišku, ar tai yra tiesa. Kadangi atrodo, jog ši problema kilo dėl telefonų dažymo, ne visi vienetai su ja susidūrė. Remiantis forumo pranešimu, „Samsung“ šiuo metu tiria šią bėdą ir tikimasi, kad kompanija greitu metu pakomentuos apie incidentą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(6)
(16)
(-10)

Komentarai (1)