„Philips TV“ pagamino išskirtinį televizorių kartu su legendine Danijos estetinio interjero kompanija „Georg Jensen“: pretenduoja į gražiausią 2018 metų gaminį? (Video)  (2)

Aukščiausios kokybės „europietiško“ stiliaus dizainas yra kiekvieno „Philips TV“ televizoriaus gamintojų siekis, visiškai atitinkantis ir legendinės Danijos estetinio interjero kompanijos „Georg Jensen“ tikslus. Abi bendrovės garsėja išskirtinio meistriškumo paveldu, aukštos kokybės tradicijomis, siekiu naudoti kuo daugiau natūralių medžiagų, o taip pat ir supratimu apie tinkamos šviesos svarbą, kuri didina gaminio teikiamą malonius pojūčius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Todėl nenuostabu, kad abi šios kompanijos suvienijo pajėgumus bendram tikslui - sukurti „Philips 9104“ televizorių – gaminį, kuriame sukauptos ne vien bendros žinios ar patirtis, bet ir išskirtinis bei išties gražus dizainas.

„Philips“ kompanija istoriškai visada vertino aplinkos apšvietimo svarbą, todėl ir „9104“ televizorius turi naujausią „Ambilight“ sieninio apšvietimo funkcijos versiją – projektuojančią ant sienos spalvas pagal ekrane nuolat besikeičiantį vaizdą, taip vizualiai išplečiant jo ribas.

„Georg Jensen“ kompanija turi ilgą sidabro ir poliruoto plieno apdirbimo istoriją. Tradiciškai šios bendrovės kuriamų gaminių spalvas ir medžiagų pasirinkimą sąlygoja vakarinė „mėlynoji“ dangaus šviesa, matoma Danijos šiauriniuose regionuose, ir tą atspalvį „Georg Jensen“ visada siekė užfiksuoti savo metalo dirbinių apdailoje.

Todėl svarbiausi „Philips 9014“ televizoriaus dizaino elementai yra „Ambilight“ ir poliruotas plienas su stiklu.

„Philips 9104“ televizoriaus korpusas sukonstruotas „plūduriuojančio silueto“ principu, o jo kojelės yra specialiai pritaikytos prie klasikinių „Georg Jensen“ namų apyvokos reikmenų dizaino. Viena iš tų kojelių pažymėta subtiliu „Philips“ prekės ženklu, o kitas – „Georg Jensen“ logotipu.

Televizoriaus korpusą įrėmina itin kruopščiai nupoliruotos plieninės juostelės, apipavidalintos stikline danga, idealiai sustiprinant „Ambilight“ apšvietimo efektą. Stiklas su matiniu mėlynu gaubtu dengia ir užpakalinę televizoriaus pusę – su aiškia aliuzija į tradicinę „Georg Jensen“ naudojamų spalvų paletę.

Poliruotas plienas taip pat dominuoja ir „Easy Remote Control“ tipo nuotoliniame pultelyje, taip pat pažymėtame „Philips“ ir „Georg Jensen“ prekės ženklais.

„Philips“ taip pat padarė viską, kad šio nuostabaus dizaino „9104“ televizoriuje vaizdo ir garso kokybė atitiktų jo estetinį vaizdą.

Šis televizorius turi įmontuotą vaizdo procesorių P5, atitinkantį penkių procesorių pajėgumus apdoroti „Ultra HD“ ir 4K pateikiamo vaizdo duomenų srautą, taip pat pažangias „Micro Dimming Pro“ ir „Perfect Natural Motion“ sistemas, naudojančias „Super Nano LED“ technologijas. Taip išgaunami stulbinančiai aštrūs ir ryškūs 4K vaizdai. Jame taip pat įdiegta „Android O“ operacinė sistema su keturių branduolių procesoriumi bei 16 GB atmintimi. Puikią garso kokybę užtikrina 50 W galingumo kolonėlės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (2)