2018 metų Philips TV OLED modeliai susilaukė dviejų prestižinių EISA apdovanojimų  ()

Amsterdamas, rugpjūčio 15 d., 2018 m. – Ne vienas, bet du! Dviem naujausiems 2018 metų OLED TV televizorių modeliams susilaukus prestižinių EISA Apdovanojimų, Philips TV visai pagrįstai gali vadintis „OLED TV kokybės lydere“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

EISA suteikė oficialų savo įvertinimą naujajam Philips 55” OLED803 televizoriui, pripažintam „2018-2019 metų Geriausiu OLED TV pirkiniu“ (Best Buy OLED TV 2018-2019), ir naujajam Philips 65” OLED903 televizoriui – pirmajam gaminiui, sukurtam pagal išskirtinę partnerystės sutartį su pasaulyje pirmaujančiais garso įrangos gamintojais „Bowers & Wilkins“ – laimėjusiam „2018-2019 metų Namų teatro televizoriaus“ (Home Theatre TV 2018-2019) apdovanojimą.

OLED903 televizoriaus kokybė šiais metais taip pat jau yra įvertinta prestižiniu IF Dizaino apdovanojimu (IF Design Award).

Vertindami naująjį 903 modelį, EISA teisėjai pabrėžė, kad:

Namų kino entuziastai reikalauja žiūrėjimo pojūčių kuriuos suteikia spalvingi vaizdai ir kokybiški garsai, ir Philips 65 colių įstrižainės OLED televizorius juos sukuria. Nauja, išskirtinė partnerystė su hi-fi garso specialistais Bowers & Wilkins sukūrė išskirtinės kokybės įmontuojamą garso kolonėlę (…). 65 colių įsitrižainės OLED903 kokybė lemia pasaulinės klasės vaizdą, įrėmintą su Ambilight – sustiprintos aplinkos pojūčiais, kaip išgauti geriausia iš 4k Ultra HD Blu-ray ar kitų vaizdo šaltinių.

Komentuodami naująjį 803, EISA teisėjai pareiškė:

Philips sujungia naujausią 2018 metų serijos OLED televizoriaus panelį su savo pagerintu P5 vaizdo varikliu, išgaunant  tikrai stulbinančius rezultatus šiame 55 colių įstrižainės modelyje, viliojančiame taip pat ir patrauklia kaina. Šis UHD OLED ANDROID TV televizorius suteikia jums galimybę mėgautis Standard dynamic range kategorijos turiniu su beveik HDR kokybe per naują Philips inovatyvią funkciją Perfect Natural Reality“.

EISA (Europos vaizdo ir garso asociacija) jau 36 metus vertina ir renka naujausius, įspūdingiausius, kūrybiškiausius ir technoloiškai ypatingiausius inovatyvius gaminius, teikdama jiems aukštai vertinamus EISA apdovanojimus.  Apdovanojimus lemia techninių specialistų ir ekspertų iš 25 šalių ir 53 pirmaujančių pasaulyje specializuotų žurnalų atstovų balsavimas.

Abu EISA apdovanojimai už „Philips“ televizorius bus oficialiai įteikti IFA - didžiausioje pasaulyje buitinės elektrotechnikos parodoje, vyksiančioje Berlyne, 2018 metų rugpjūčio 30 dieną.

Naujieji OLED vaizdo pagerinimai

Abu apdovanotieji televizoriai turi tuos pačius vaizdo kokybės parametrus, integruotus naujuosiuose 2018 metų OLED serijos paneliuose, padengtuose šviesos neatspindinčiu sluoksniu geresniam juodos spalvos atkūrimui ir 1000 „Nit peak light output“ - 10% sustiprinančiu baltos spalvos srautą, lyginant su 2017 metų modeliais.

Naujieji modeliai taip pat turi „Antros Kartos“ P5 kokybiško vaizdo procesorių su integruota naująja „Perfect Natural Reality“ kontrasto gerinimo technologija – patentuotas sudėtingas algoritmas gerina standartinius SDR kategorijos vaizdus iki tos pačios kokybės, kokią turi ir pats įspūdingiausias HDR vaizdinis turinys.

Integruoti į savo lengvą ir elegantišką europietiško stiliaus dizainą, abu televizoriai turi naujas garso atkūrimo sistemas. 803 modelis turi pagerintą garso systemą, žymiai lenkiančią ankstesniųjų modelių parametrus, o „Tikrajam Garsui“ išgauti 903 modelis naudoja „Bowers & Wilkins“ patirtį ir technologiją, siūlant naujo tipo garso sistemos standartą – su keturiais priekinio garso srauto garsiakalbiais, uždengtais akustiškai skaidriu „Kvadrat“ audeklu.

Abu šių serijų modeliai taip pat turi unikalią trišonę Ambilight technologiją, „Nougat Android TV“ operacinę sistemą su integruotu „Google Assistant“ ir „Works with Amazon Alexa“ funkcijas, kurios taps veiksmingomis, kai šie televizoriai artimiausioje ateityje gaus „Android O“ programinės įrangos atnaujinimus.

803 televizoriaus modeliu bus prekiaujama nuo 2018 metų rugpjūčio, o 903 televizoriumi – kuris oficialiai bus pristatytas rugpjūčio 30 dieną IFA parodoje Berlyne – bus prekiaujama 2018 metų spalio mėnesio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()