„Apple“ tvirtino, kad tai yra tvirčiausias stiklas išmaniųjų istorijoje, tačiau pirmieji bandymai rodo visai ką kita: atlikti „iPhone XS Max“ tvirtumo testai (Video)  (2)

„iPhone XS Max“ ir „iPhone XS“ pradeda savo žygį per pasaulį. Juos jau gavo kai kurie užsienio žurnalistai ir tinklaraštininkai, įskaitant JerryRigEverything. Pastarąjį autorių labiau domina ne techninė pusės, o prietaiso praktiškumas. Jam atiteko naujos aukso spalvos „iPhone XS Max“, kuriam buvo atliktas tradicinis tvirtumo ir atsparumo išorės veiksniams testų rinkinys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bandymai parodė, kad ekraną dengiantis stiklas pasižymi daugeliui išmaniųjų būdingu atsparumu įbrėžimams, nepaisant „Apple“ tikinimo, kad tai yra tvirčiausias stiklas išmaniųjų istorijoje.

Iš nerūdijančio plieno pagamintas prietaiso rėmelis, savaime suprantama, pasirodė gerokai atsparesnis įbrėžimams ir lenkimui nei aliuminio lydinio „kolegos“.

Gamintojas giriasi, kad galinę kamerą dengia safyro stiklas, tačiau testas parodė, jog ir čia „Apple“ gerokai perdėjo – atsparumas įbrėžimams yra tipiško „Gorilla“ lygio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(15)
(6)
(9)

Komentarai (2)