„iPhone X“ sprogo po OS atnaujinimo: „Apple“ nedelsiant pradės tyrimą  (3)

Nors praėjo jau metai po „iPhone X“ pasirodymo, prietaisą ištiko netikėta problema. Panašu, kad „iOS 12.1“ atnaujinimas privertė prietaisą sprogti kaip „Samsung Galaxy Note 7“. Laimei, „Apple“ sureagavo į šį incidentą ir nedelsiant pradės tyrimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rahel Mohamad nusipirko „iPhone X“ prieš maždaug 10 mėnesių. Viskas buvo gerai iki tol, kai vartotojas nusprendė atnaujinti telefono programinės įrangos versiją. Kadangi operacinės sistemos atnaujinimai eikvoja daug baterijos, nukentėjusysis atnaujinimo metu paliko telefoną krautis. Dažnai rekomenduojama taip daryti, kad telefonas neišsijungtų viduryje proceso.

Atnaujinimui pasibaigus, iš „iPhone X“ pradėjo sklisti dūmai ir, kai prietaisas buvo įjungtas, jis užsiliepsnojo. Nukentėjęs asmuo naudojo „Apple“ įkroviklį ir kabelį. Sprogimas įvyko po to, kai telefonas nebebuvo kraunamas. Rahel Mohamad teigė, kad jam paėmus telefoną, jis buvo labai karštas.

„Apple“ sureagavo į šį įvykį ir paprašė, kad nukentėjusysis atsiųstų savo telefoną kompanijai, kad jie galėtų nustatyti, dėl ko kilo problema. Nors tai nuraminančios naujienos, tai nėra pirmas „iPhone“ sprogimas. Vis dėlto, baterijoms, pagamintoms iš ličio, kartais gresia toks pavojus, tačiau tokie atvejai yra labai reti. Kol kas nėra aišku, kas nutiko „iPhone X“. Galėjo būti pažeistas koks nors komponentas, tačiau teks laukti „Apple“ atsako, kad sužinotume tikslią priežastį.

Primename, visada kraukite savo prietaisus su sertifikuotais kabeliais ir įkrovikliais, siekiant sumažinti sprogimo riziką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai (3)