Dar neišleido, bet jau turi problemų? Jau skelbiama, kokias problemas turi „Galaxy S10“ serijos telefonai su ultragarsiniu pirštų antspaudų skaitytuvu  ()

Pastaruoju metu sulaukiame daug gandų apie „Galaxy S10“ seriją. Šių gandų dėka, galime gana tiksliai numatyti, ko tikėtis iš „Samsung“ 2019 metų flagmanų serijos. Pranešama, kad Korėjos gigantai išleis keturis prietaisus. Du iš jų bus tiesioginiai „Galaxy S9“ bei „Galaxy S9+“ įpėdiniai. Vienas iš naujosios serijos prietaisų bus skirtas taupesniems vartotojams, o paskutinis bus specialus modelis, palaikantis 5G interneto ryšį. Visi šie variantai, išskyrus patį pigiausiąjį, turės ultragarsinį pirštų antspaudų skaitytuvą. Vis dėlto su šia funkcija gali iškilti šiokių tokių keblumų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena detalė, kurią galbūt pamiršote dėl daugybės „Galaxy S10“ serijos gandų, yra ultragarsinis pirštų antspaudų skaitytuvas. Anksčiau, kai „Samsung“ vertino prototipus, pasirodė naujienos, jog kompanija susidūrė su problemomis dėl suderinamumo su ekrano apsaugos priemonėmis.

Vis dėlto, laikui bėgant, šie pranešimai daugiau nepasirodė, todėl buvo manoma, kad „Samsung“ susitvarkė su šia bėda. Deja, iki serijos pasirodymo likus beveik mėnesiui, ekrano apsauginių dėklų gamintojai pasidalino neraminančiomis naujienomis. Remiantis „Armadillotek“ pranešimu, „Samsung Galaxy S10“ neveikia tinkamai su jų apsauginiais ekrano dėklais.

„Armadillotek“ gamina patvarius dėklus „Samsung Galaxy Note 9“ modeliams ir toliau siūlo savo produktus pasirodysiančiai „Galaxy S10“ serijai. Jei šiandienos pranešimas pasiteisins, tuomet naujieji „Samsung“ telefonai gali susidurti su keblumais rinkoje.

Vis dėlto galimas atvejis, kad ši problema kyla tik su „Armadillotek“ dėklais, kadangi šios kompanijos ekrano apsaugos priemonės yra gaminamos iš kieto plastiko, o kitos kompanijos siūlo plonesnius produktus, pagamintus iš skysto stiklo. Visada kilo klausimas, ar rinka priimtų ultragarsinį pirštų antspaudų skaitytuvą naudojančius „Samsung“ prietaisus. Korėjos gigantų telefonai turi aukštesnius standartus negu kitų gamintojų prietaisai, todėl jie susiduria su griežtesne kokybės kontrole.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(11)
(6)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: