Paviešino oficialų „Samsung Galaxy S10“ anonsą: keturguba kameros sąranka, atsparumas vandeniui ir baterijos našumas (Video)  ()

Anksčiau „Samsung“ pasidalino „Galaxy S10“ serijos pasirodymo data, o dabar kompanija paviešino oficialų serijos anonsą. Po prasto „Galaxy S9“ serijos telefonų pasirodymo, Korėjos gigantai ne tik paįvairins „S“ seriją, tačiau ir atnaujins telefonų dizainą bei pridės naujų funkcijų. Kai kurios iš šių funkcijų buvo atskleistos anonse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiek prieš serijos pasirodymą, tiek ir po jo, „Galaxy Note 9“ reklamose buvo išryškinamos prietaiso funkcijos. Kompanija atsargiai pasirinko kelias įrenginio funkcijas ir didžiausią marketingo dėmesį skyrė joms. Kompanija iš visų „Note 9“ funkcijų pasirinko reklamuoti rašiklį „S Pen“, baterijos patvarumą bei pritaikymą žaidimams.

Panašu, kad „Samsung“ naujausiai „S“ serijai pritaikys panašų metodą. „Galaxy S10“ telefonai naudos naujus ekranus, kurie perkels „Samsung“ vidutinio ir didelio pajėgumo prietaisus į naujo dizaino erą. Manoma, kad telefonai taip pat turės ultragarsinį pirštų antspaudų skaitytuvą, o specialusis „Galaxy S10“ variantas turėtų naudoti keturgubos galinės kameros sąranką. Kompanijos paviešintas anonsas pateiktas apačioje:

Oficialiame „Galaxy S10“ anonse matoma keturgubos galinės kameros sąranka. Tai, ko gero, yra įdomiausia šio trumpo vaizdo įrašo detalė. Nors keli šaltiniai teigė, kad 5G ryšį palaikantis „S10“ variantas naudos tokią kameros sąranką, vis dar sunku patikėti šiuo sumanymu. Tokia funkcija, be abejonės, reikš, kad prietaiso pagrindinei plokštei reikės atlikti tam tikrų patobulinimų.

Vaizdo įraše taip pat pavaizduotas atverčiamas telefonas, kuris patvirtina gandus apie tai, kad „Samsung“ kartu su „Galaxy S10“ serija pristatys ir lankstomą telefoną. „S10“ serija turi kur kas daugiau potencialo negu „S9“, tad kompanija neturėtų dar kartą susidurti su pardavimų sausra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(13)
(12)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: