Pasiekė nauji gandai apie ateinantį flagmaną „Huawei P30“: 40 Mpx kamera, net 3x optinis priartinimas ir kitos išskirtinės galimybės  ()

Praėjusį pavasarį „Huawei“ išleido „P20“ flagmanų šeimą, kurios „Pro“ versija pirmą kartą rinkoje pasiūlė trigubą galinę kamerą. Ne paslaptis, kad praėjusių metų išmanieji telefonai turės šių metų įpėdinius, o dabar iš Kinijos mus pasiekė nauji gandai apie juos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taigi, pranašaujama, kad pagrindinė „Huawei P30“ versija bus aprūpinta 6,1 colio OLED matrica su lašo formos išpjova, o prietaiso matmenys bus panašūs į jo pirmtako – „Huawei P20“.

Dabar trigubas fotoaparatas pasirodys ir šioje versijoje. Kamera turėtų gauti modulius su 40, 20 ir 8 Mpx skiriamąja geba bei 3x optinį priartinimą. Šis jutiklių derinys jau naudojamas „Huawei Mate 20 Pro“.

Aparatinė bazė – „Kirin 980“ su 8 GB RAM. Išmanusis telefonas gaus „EMUI 9.0“ firminę sąsają, pagrįstą „Android 9.0 Pie“, 24 megapikselių priekinę kamerą ir 22,5 vatų greito įkrovimo technologiją.

„Huawei P30 Pro“ atveju gamintojas vėl daug stato ant prietaiso foto galimybių. Kiek jutiklių bus įdiegta užpakalinėje pusėje dar nėra tikslios informacijos, tačiau pranešta, kad čia rasime trimačio skenavimo 3D TOF kamerą, o naujasis 38 megapikselių „Sony IMX607“ modulis bus pagrindinis.

„Pro“ versija taip pat pasiūlys OLED ekraną, tačiau jo įstrižainė padidės iki 6,5 colių. Viduje kinai įdiegs procesorių „Kirin 980“, o RAM nepagailės net 12 GB.

Numatomas „Huawei P30“ serijos išleidimo laikas – 2019 m. kovo mėn.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(26)
(6)
(20)

Komentarai ()