LG išleis pirmąjį flagmaną, palaikantį 5G ryšį  ()

LG niekada neišleido „G“ ir „V“ serijos flagmanų tuo pačiu laikotarpiu, tačiau, remiantis nauju pranešimu, viskas gali pasikeisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Korėjos gigantams nesiseka su mobiliaisiais telefonais ir kompanija nori tai pakeisti. Remiantis naujausia informacija, „G8 ThinQ“ ir „V50 ThinQ“ bus išleisti tuo pačiu metu. Žinoma, akivaizdžių skirtumų dėka, „V50 ThinQ“ bus brangesnis telefonas. Pranešama, kad pastarasis flagmanas bus pirmasis kompanijos įrenginys, naudojantis 5G modemą.

Manoma, kad „LG V50 ThinQ“ kaina viršys 1000€.

Jeigu pasitvirtins „ETNews“ paviešinta informacija, tiek „G8 ThinQ“, tiek „V50 ThinQ“ bus pristatyti Barselonoje, kur vyks „MWC 2019“ paroda. „G8“ išlaikys LTE mikroschemą kaip ir jo pirmtakai, tačiau pranešama, kad „V50“ bus pirmasis telefonas, naudojantis „Qualcomm Snapdragon X50“ 5G modemą. Tai taip pat bus pirmasis kartas, kai „LG“ pristatys du skirtingos serijos flagmanus tuo pačiu metu.

Nors tai atrodo geras sprendimas, tačiau geresnė techninė įranga ir 5G ryšio palaikymas gali nukreipti dėmesį nuo „G8 ThinQ“ ir sugundyti ateities vartotojus pirkti „V50 ThinQ“. Vis dėlto pastarojo modelio kaina bus gerokai didesnė. „ETNews“ praneša, kad „V50“ kaina svyruos tarp 1.3-1.5 milijonų Korėjos vonų (1018-1175€). Tokia didelė 2019 metų flagmano kaina gali reikšti, kad ir kiti 5G ryšį palaikantys prietaisai bus labai brangūs.

Pranešime taip pat rašoma, kad „V50 ThinQ“ naudos 6 colių ekraną, „Snapdragon 855“ bei 4000 mAh bateriją. „ETNews“ taip pat tikina, kad vartotojai turės valdyti telefoną gestų pagalba. Tai gali reikšti, kad pasirodysiantis flagmanas neturės mygtukų, tačiau tikėtina, kad lengvų „Android“ patobulinimų dėka, bus galima pasirinkti, kokiu būdu valdyti telefoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()