Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)  (1)

„Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ yra neįtikėtinai populiari LED panelė iš Kinijos. Jau vien ko verta tai, kad apie šį produktą Gearbest parduotuvėje yra parašyta beveik 1400 atsiliepimų ir daugelis pirkėjų šį produktą vertina išskirtinai teigiamai. Jiems ypač patinka tai, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ yra funkcionali, lengvai valdoma ir puikiomis savybėmis pasižyminti LED panelė. O ką apie šį produktą mano apžvalgininkai?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ kompanija turi daugybę dukterinių kompanijų ir prekių ženklų. Ne išimtis ir „Yeeligth“ prekės ženklas, po kuriuo slepiasi įvairios lempos, šviestuvai ir kita apšvietimo produkcija.

Žinoma, „Xiaomi“ net ir tokiems, iš pirmo žvilgsnio, paprastiems daiktams sugeba suteikti išmanumo. Tad ir LED panelė „Xiaomi Yeeligth Smart YLXD01YL 320“ nėra tiesiog paprastas šviestuvas.

O kuo jis pasižymi? Ar sunku tokią LED panelę pritvirtinti savo namuose? Kaip ji valdoma? Pasižiūrėkime įdėmiau į šį produktą.

„Xiaomi Yeeligth Smart YLXD01YL 320“ atkeliauja tvarkingoje pakuotėje, ant kurios yra pačios panelės atvaizdas, kompanijos logotipas ir pasigiriama, kad ši LED panelė yra įvertinta tarptautiniais geriausio dizaino apdovanojimais: „Red Dot“ bei „IF Award“.

Pakuotės nugarėlėje yra surašytos panelės specifikacijos ir pagrindiniai momentai būtų tokie:

LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Taip pat labai aukštas CRI rodiklis, kuries siekia 95 – puikus natūralių spalvų atkūrimas.

„Xiaomi Yeeligth Smart YLXD01YL 320“ pasižymi savo ilgaamžiškumu – švies apie 25000 valandų, turi IP60 reitingą, kuris reiškia, kad ji yra apsaugota nuo dulkių ir vabzdžių.

„Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma įprastu jungikliu, pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, išmaniuoju telefonu, planšete, „Google Home“ ir „Amazon Alexa“.

Pačioje pakuotėje yra naudojimosi instrukcija kinų kalba, nuotolinio valdymo pultelis, LED panelei pritvirtinti reikalingai varžtai ir pati „Xiaomi Yeelight Smart“.

Panelės dizainas yra minimalistinis. Ji visa yra baltos spalvos, kokybiškai pagaminta iš dviejų dalių – pačio šviestuvo ir metalinio pagrindo, kurį reikia pritvirtinti prie lubų.

Ant panelės yra nuimamas lipdukas, ant kurio kinų kalba užrašyta – „papurtyk lempa po to, kai ją pritvirtinsi, kad įsitikintum, jog ji laikosi tvirtai savo vietoje“.

„Xiaomi Yeelight Smart“ pritvirtinimas prie lubų, vietoj senojo šviestuvo, apžvalgininkui užtruko mažiau nei 5 minutes.

Viskas yra visai paprasta ir svarbiausia, prieš pradedant montavimo darbus, įsitikinti, kad išjungėte šviesą bei elektros tiekimą, o baigus darbus įsitikinti, kad prie metalinio pagrindo tinkamai pritvirtinote šią LED panelę (1:30 min.).

LED panelę galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu – jie yra susiejami „Bluetooth“ ryšiu.

Taip pat ją galima valdyti ir savo išmaniaisiais įrenginiais. Tam tereikia atsisiųsti programėlę bei palikti namuose įjungtą „WiFi“ ir „Xiaomi Yeelight Smart“ galėsite valdyti iš bet kurio pasaulio krašto.

Pultelis maitinamas originalia ir kokybiška CR2032 baterija. Taip pat pultelis turi ir LED indikatorių, kuris užšviečia oranžine spalva, kai yra paspaudžiamas kuris nors pultelio mygtukų bei mirksi, kai pirmą kartą yra susiejamas pultelis su „Xiaomi Yeelight Smart“.

Norint juos susieti, reikia įjungti LED panelę ir tada vienu metu nuspausti „On“ bei „M“ mygtukus ir juos taip kelias sekundes palaikyti.

Tad pultelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukai, galima reguliuoti ryškumą, spalvų temperatūrą, o „M“ mygtukas reiškia romantišką „mėnulio“ apšvietimą.

Visą tai galima daryti ir su „Mi Home“ arba „Yeeligth“ programėlėmis, kuriose yra dar daugiau įvairių galimybių: papildomų švietimo režimų, nustatyti laiką kada ji turėtų šviesti ir išsijungti bei koks turėtų būti tuo metu švietimo režimas ir t.t.

Apžvalgininkui ypač patinka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ ryškumas siekia iki 2000 lm, kadangi „aš galiu patogiai dirbti ir tada, kai už lango jau visai sutemę.“

„Xiaomi Yeelight Smart“ galima valdyti ir su balso asistentais „Google Home“ bei „Amazon Alexa“ ir apžvalgininkas teigia, kad tai veikia tiesiog puikiai.

Svarbu paminėti ir tai, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ galima susieti su kitais „Xiaomi“ išmaniaisiais įrenginiais, kaip durų jutikliais, išmaniosiomis apyrankėmis ir taip toliau.

Pavyzdžiui, susiejus „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankę su „Xiaomi Yeelight Smart“, panelė gaus signalą iš apyrankės, kad jūs jau miegate ir „Xiaomi Yeelight Smart“ automatiškai išjungs apšvietimą.

„Nėra itin daug pasirinkimų, kai kalbame apie išmaniąsias LED paneles ir Xiaomi Yeelight Smart yra vienas geriausių pasirinkimų. Tiesiog puikiai, moderniai ir stilingai atrodo.

Valdymo pultelis yra puikus sprendimas. Jis pravers tais atvejais, kai tingėsite keltis iš lovos išjungti šviestuvą ar tiesiog šalia savęs neturėsite išmaniojo telefono.

Vertinant bendrai, aš labai rekomenduoju šį produktą.“

Kaina ir sąlygos

„Xiaomi Yeelight Smart“:

  • Gearbest - 62,30 € (kuponas GBLED120701)
  • Iš Čekijos sandėlio, jokios rizikos dėl muito mokesčių ir vos už 5,26 € pristatys per 3-5 darbo dienas.
  • 20 proc. nuolaida.

„Xiaomi Mi Band 3“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (1)