Naujos kartos itin galingas, 3 būdais valdomas ir labai geros kainos LED šviestuvas: 5000 lm šviesos srautas, pilnas intensyvumo ir spalvinės temperatūros reguliavimas, papildomai - RGB spalvos ir integruota „Bluetooth“ kolonėlė („MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ kaina, Specifikacijos)  ()

„MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ - tai didelis LED šviestuvas, kurio ryškumas - net 5000 lm. Gamintojas rekomenduoja jį kabinti didesnėje patalpoje, tačiau ryškumą, kaip ir spalvos temperatūrą, galima reguliuoti. Šis prietaisas gali būti valdomas telefonu su išmaniąja programėle, pulteliu ir įprastu jungtuku. Šalia įprastų šviestuvo funkcijų, šis turi ir 40 spalvotų LED bei integruotą „Bluetooth“ kolonėlę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ specifikacija

  • Šviesos srautas:  iki 5000 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galia: 52 W.
  • LED: 80 Ra spalvos atkūrimo indeksas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 20-45 kvadratiniai metrai
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: „iLink“ programėlė, IR pultelis, „Bluetooth“ kolonėlė, spalvoti LED.
  • Matmenys ir svoris: 55,5 x 55,5 x 8,5 cm, 1,8 kg.

„MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“€49,56
  • 13 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €14,26.

„MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ – tai naujos kartos, 2019 metų sausio mėnesį pristatytas, prie lubų montuojamas apvalus, 55,5 cm skersmens LED šviestuvas. Jame – net 80 balto atspalvio LED elementų, kurie šviečia pakankamai ryškiai. Maksimalus „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ šviesos intensyvumas – 5000 liumenų. Šis šviestuvas yra toks ryškus, kad jį rekomenduojama įrengti 20-45 kvadratinių metrų patalpose. Žinoma, jo ryškumą galima reguliuoti.

Šio šviestuvo šviesos intensyvumą ir šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti keliais būdais - „iLink“ programėle išmaniuoju telefonu arba pridedamu pulteliu. „LXD-TQ-52-YK“ taip pat gali būti prijungtas prie įprasto jungtuko sienoje.

Trys valdymo būdai atrodo kaip labai daug, tačiau tokie šviestuvai kaip populiariausias išmanusis šviestuvas iš Kinijos „Xiaomi Yeelight YLXD01YL“  (dabar yra proga įsigyti už 58.74€ iš Lenkijos sandėlio) prideda ir „Amazon Alexa“ bei „Google Home“ galimybes. „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ nesijungia prie „Wi-Fi“, todėl yra paprastesnis ir negali būti valdomas virtualiais asistentais, o jo intensyvumas tiesiog nesulyginamas - 5000 Lm prieš 2000Lm „Xiaomi“ šviestuvui.

Taip yra todėl, kad  „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ yra galingesnis šviestuvas (52W prieš 28W), tačiau tai ne vienintelė priežastis - jo spalvų atkūrimo indeksas yra žemesnis ir siekia 80 CRI, kai „Xiaomi“ šviestuvas pasižymi 95 CRI. 80 CRI yra visiškas rinkos standartas - Lietuvoje absoliuti dauguma LED šviestuvų turi tokį CRI, tačiau jei norite maksimaliai tikroviškų spalvų, reikia rinktis 95 CRI. Kuo didesnis CRI, tuo mažesnis šviesos srautas pasiekiamas su tuo pačiu galingumu. 

Išsamiau apie minėtą perkamiausią „Xiaomi“ šviestuvą galite paskaityti „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalgoje ir sulyginime su kitais dviem populiariausiais šviestuvais iš Kinijos - visi jie turi 95 CRI ir yra aukščiausios klasės produktai. 

„LXD-TQ-52-YK“ spalvos temperatūros diapazonas yra gana platus – nuo 2700 K iki 6000 K. Tačiau neprivalote apsiriboti tik baltos šviesos atspalviais. Šalia 80 balto atspalvio LED, „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ turi ir 40 spalvotų. Šis šviestuvas gali kambariui suteikti spalvų – ryškiai nušvis žalia, raudona, mėlyna ar kita spalva. Manote, kad tokia funkcija dažna? Anksčiau minėtas „Yeelight YLXD01YL“, kaip ir daugybė kitų panašių šviestuvų, tokios funkcijos neturi.

Tačiau ir tai dar ne viskas. „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ taip pat yra ir „Bluetooth“ garsiakalbis. Taigi, prie šio šviestuvo galite prijungti savo telefoną ir per jį groti muziką. Šviesą galima sinchronizuoti su grojama melodija ir taip kambaryje su sukurta išskirtinė nuotaika.

Galiausiai, „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ pasižymi gera kokybe. Šis įrenginys turi metalinį pagrindą, kuriame sumontuota visa elektroninė dalis – LED, garsiakalbis, elektronika. Ją dengia akrilo gaubtas. Šį šviestuvą galima įrengti labai greitai, o būdamas 52 W galios jis nenaudos daug elektros energijos. Tai yra tiesiog logiškas pasirinkimas ieškantiems išskirtinio apšvietimo sprendimo didesniam kambariui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(6)
(2)

Komentarai ()