Išparduodamas 2000 liumenų pakabinamas LED šviestuvas su pilnu valdymu per išmaniąją programėlę, automatiniu išjungimu/įjungimu ir net galimybe valdyti balso komandomis („Utorch Smart Voice Control LED Light“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

Išmanus „Utorch“ LED šviestuvas yra vos 18 W galios, tačiau pasiekia 2000 liumenų šviesos srautą. Jis idealiai tinka patalpoms, kurių plotas - 10-15 kvadratinių metrų, o šviesos spalvos temperatūra yra reguliuojama nuo 3000 iki 6000 K. Šis šviestuvas valdomas išmaniąja programėle, kuri labai patinka pirkėjams. Jie taip pat giria dizainą ir solidžią konstrukciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Utorch Smart Voice Control LED Ceiling Light“ specifikacijos

  • Šviesos srautas: 2000 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 3000 – 6000 K.
  • Galingumas: 18 W.
  • Veikimo principas: LED.
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 10 – 15 kvadratinių metrų.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: valdoma išmaniuoju telefonu per išmaniąją programėlę „Smart Life“ ir balsu.
  • Matmenys ir svoris: 30,00 x 30,00 x 5,00 cm, 657 g.

„Utorch Smart Voice Control LED Ceiling Light“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 30 cm versija kainuoja €30,26.
  • 43% nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • 40 cm versija kainuoja €32,93.
  • 54% nuolaida, tai pati mažiausia kaina iki šiol, siuntimas į Lietuvą - €7,93.

 

„Utorch Smart Voice Control LED Ceiling Light“ 18 W šviestuvas – tai apvalus minimalistinio dizaino LED šviestuvas, tinkantis bet kuriam namų kambariui. Jis turi metalinį korpusą ir PVC difozorių, kuris išlygina šviesos srautą ir jai suteikia minkštumo charakteristikas. Šis šviestuvas yra sukurtas tvirtinimui prie lubų, idealiausiai tinka 10 – 15 kvadratinių metrų kambariams.

Tai, kad šio „Utorch“ šviestuvo galia yra 18 W nedaug pasako apie jo ryškumą. Iš tiesų jo pasiekiamas šviesos srautas gerokai lenkia 100 W kaitrines lemputes – šis šviestuvas pasiekia 2000 liumenų. Jis skleidžia malonios spalvos šviesą, kurią galima reguliuoti nuo 3000 iki 6000 K.

Tiek šviesos intensyvumą, tiek spalvos temperatūrą galima reguliuoti išmaniuoju telefonu. Būtent programėle valdysite pagrindines šviestuvo funkcijas. Programėlė „Smart Life“ tinka „Android 4.1“,„iOS 8.0“ ir naujesnėms šių operacinių sistemų versijoms. Programėlė leidžia netgi nustatyti, kada šviestuvas įsijungs – galite pabusti jau apšviestame kambaryje.

Beje, gamintojas yra numatęs ir kitą būdą „Utorch“ šviestuvui valdyti – balsą. Tačiau tam reikės „Amazon Alexa“ arba „Google Home“ įrenginio.

Šis šviestuvas yra tiesiog labai praktiškas įrenginys, pasižymintis plačiu galimu šviesos spalvos temperatūros dažniu, minimalistiniu dizainu ir pakankamai paprastu montavimu. Todėl šį šviestuvą pamėgo ir pirkėjai.

„Utorch Smart Voice Control LED Ceiling Light“ atsiliepimai

Gearbest.com portale „Utorch“ 18 W šviestuvas yra įvertintas 31 kartą ir visi pirkėjai jam skyrė itin aukštą 4.94 žvaigždučių įvertinimą. Štai ką keletas iš jų pasakojo apie šį įrenginį:

  • Marie – „Nebereikia ieškoti pultelio – tiesiog pakeliu telefoną ir sureguliuoju šviesos intensyvumą, įjungiu ar išjungiu šviestuvą. Tai galiu daryti net kai nesu namuose. Nustačiau laikmatį, kad šviestuvas įsijungtų, kai ruošiuosi išeiti ryte ir išsijungtų maždaug tuo metu, kai užmiegu. Tai padeda sumažinti sąskaitas už elektrą“.
  • Ponny – „Programėlė labai lengva naudotis. Tiek šilta tiek šalta šviesa yra maloni – viena geriau tinka atsipalaidavimui, o kita – darbui. Įspūdį padarė šviestuvo kokybė. Rėmas yra labai tvirtas, o LED – kokybiški ir šviečia ryškiai“.
  • JoeyS – „Paprastas naudotis, lengvai valdomas programėle. Kitaip nei daugelis lubinių šviestuvų, šis leidžia labai lengvai sureguliuoti šviesos intensyvumą – tai geriau nei naudotis pulteliu. Pats gaminys yra pakankamai tvirtas su tvirtu metaliniu rėmu ir gražia danga“.
  • Vivian – „Toks stilius ir kokybė ir yra tai, ko ieškojau. Anksčiau niekada nenaudojau išmanaus šviestuvo. Jis tikrai vertas dėmesio – verta jį įkomponuoti į kambario apšvietimą. Toks patogumas gyvenime yra tikrai malonus“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()