TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos iki 10€: duris blokuojanti ir apie įsilaužimą pranešanti sistema, LED juosta su judesio davikliu, naktinis apšvietimas ir fantastiškai patogus „2 in 1“ priedas prisukėjui (Video)  ()

Šventės pralėkė kaip vėjas, tačiau gerai leisti laiką galima visada. Pavyzdžiui, apsiperkant. Štai 5 įdomūs daiktai iš Kinijos, kurie kainuoja visai mažai:

- mažas LED šviestuvas su judesio davikliu net 23 % pigiau;

- daugiafunkcinis automobilinis prietaisas su 23 % nuolaida;

- atsuktuvų galvučių rinkinys su 19 % nuolaida;

- durų signalizacija - vos už €4,33;

- į judesius reaguojanti LED juosta su 37 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Automatinis naktinis pašvietimas „Utorch 009PLUS 9“

23 % nuolaida | €3,13

Tai - mažas LED šviestuvas su judesio davikliu. Šis prietaisas sveria vos 62 gramus, nes yra pagamintas iš lengvo plastiko, o jo skersmuo siekia 10 cm. Tai reiškia, kad šį šviestuvą lengvai sumontuosite spintelėje ar kokiame tamsiame koridoriaus kampe. Montavimui padės ir tai, kad įrenginio nugarėlėje yra stipri dvipusė lipni juosta ir magnetas.

Įrenginio viduje - 6 LED elementai, kurie skleidžia šiltą arba baltą šviesą. Energijos jie semiasi iš trijų AAA baterijų. Jos yra naudojamos itin taupiai dėl judesio daviklio.

Šis šviestuvas įsijungia vos pajutęs judesius, o po 15-20 sekundžių išsijungia, jei jo akiratyje niekas nebejuda. Geriausia tai, kad gamintojas skaičiuoja, jog dėl LED ilgaamžiškumo šis prietaisas turėtų tarnauti net 50 tūkstančių valandų. Tai - labai ilgas laikas, turint omenyje, kad jis ne visada bus įjungtas - juk tokie maži šviestuvai labiausiai praverčia prie laiptų, spintelėse ar knygų lentynose.

„Utorch 009PLUS 9“ puikiai vertina ir pirkėjai. Gearbest.com portale šis šviestuvas gali pasigirti 4,79 žvaigždučių įvertinimu iš 5 galimų. Štai ką savo atsiliepimuose pasakojo pirkėjai:

  • Paul: „Rekomenduoju visiems. Puikus šviestuvas stovyklautojams, rūsiui ar spintoms. Jums tiesiog jo reikia. Jis puikiai apšviečia laiptus, spinteles, spintas. Rekomenduoju visiems – tai puikus pirkinys“.
  • J: „Labai maloniai nustebintas kokybe ir funkcionalumu. Vieną įrengiau vonioje po veidrodžio spintele, kad apšviestų visą kambarį tiems vidurnakčio vizitams. Dar porą priklijavau po virtuvės spintelėmis. Labai malonu, kad nereikia įjungti pagrindinio apšvietimo ir dirginti savo akis labai ryškia šviesa“.
  • Siddharth Chauhan: „Daug lūkesčių į šį pirkinį nedėjau, bet mano nuostabai jis veikia be priekaištų. Šviesos intensyvumas mano skoniui yra tobulas. Priklijavau vieną gėrimų spintelėje ir kaskart ją atidaręs džiaugiuosi šia malonia šviesa. Esu labai patenkintas šiuo gaminiu. Kaip trūkumus galiu išskirti tik tai, kad šis šviestuvas neveikia dienos šviesoje“.
  • Gabor: „Labai naudingas daiktas už labai gerą kainą. Gera gaminio kokybė, puikus šviesos paskleidimas, greitai įsijungia pajutęs judesį. Įrengiau netoli kriauklės. Jutiklio veikimo nuotolis yra pakankamai geras. Įdomu tai, kad balta spalva yra ryškesnė už geltoną“.

„Utorch 009PLUS 9“ šiuo metu taikoma 23 % nuolaida ir jis kainuoja €3,13. Dar €0,56  kainuoja siuntimas į Lietuvą.

2. USB įkrovėjas ir FM moduliatorius „Alfawise Dual USB Ports Bluetooth 4.2 Car Charger FM Transmitter“

23 % nuolaida | €8,94

Tai - daugiafunkcinis automobilinis prietaisas su išmaniųjų įrenginių įkrovikliu, FM moduliatoriumi, įtampos matuokliu ir laisvų rankų įranga. Jis iš tiesų pravers daugelyje automobilių, turinčių 12 ar 24 voltų sistemas.

Visų pirma tai - automobilinis įkroviklis su dviem USB lizdais. Tačiau USB galima panaudoti ir atmintinei, nes šis įrenginys veikia ir kaip FM moduliatorius. Tai reiškia, kad tiesiai iš USB rakto skaitomą muziką jis radijo bangomis (87.5 - 108.0MHz) gali perduoti į automobilio stereo sistemą - taip muziką girdėsite per įprastas automobilio kolonėles. Ši funkcija veikia ir naudojant išmanųjį telefoną - tereikės prisijungti per „Bluetooth“.

Telefonas suteiks ir kitą privalumą - laisvų rankų įrangą. „Bluetooth“ veikimo nuotolis - net 10 metrų, todėl bus sunku prarasti ryšį sėdint automobilyje. Įrenginio ekranas nuolat rodys akumuliatoriaus būklę, o šone esantys mygtukai leis pakelti ragelį ar praleisti dainą.

Šis įrenginys Gearbest.com portale yra vertinamas itin palankiai - yra surinkęs 4,97 žvaigždutes iš 5. Štai ką keletas pirkėjų sakė savo atsiliepimuose:

  • Francis: „Savo telefoną galiu prijungti labai lengvai. Aišku, reikia nepamiršti nustatyti ir automobilinio radijo imtuvo dažnį, kad girdėtųsi muzika. Dabar džiaugiuosi laisvų rankų įrangos privalumais – taip vairuoti kur kas saugiau“.
  • Norman: „Puikus FM moduliatorius. Galiu groti muziką per savo automobilio garsiakalbius. Viskas veikia puikiai, pokalbių kokybė yra gera. Viskas kaip aprašyme – tiek pašnekovas girdi mane, tiek aš jį“.
  • Bert: „Geras daiktas senesniems automobiliams. Prieš 10 metų automobiliai dar neturėjo „Bluetooth“, todėl ir įsigijau šį prietaisą. Jis mažas ir veikia puikiai“.

Šis daugiafunkcinis automobilinis įkroviklis su 23 % nuolaida kainuoja €8,94, dar 15 centų kainuoja siuntimas į Lietuvą.

3. Itin geros kainos ir funkcionalumo rinkinys „Half Time Drill Driver Steel Bit Screwdriver Head Joint Tool Kit“

19 % nuolaida | €8,94 | 4.97 balai iš 5

Tai - atsuktuvų rinkinys elektriniam suktuvui. Patogioje, kompaktiškoje plastikinėje dėžutėje rasite 16 atsuktuvų galvučių. Tai - skirtingo dydžio bei tipo kryžminiai atsuktuvai bei skirtingo dydžio plokštieji atsuktuvai. Tačiau ir tai dar ne viskas.

 

Rinkinyje rasite ir porą smulkių grąžtų su reguliuojamais gilintuvais. Taigi, gamintojas žino, kad meistrai pirmiausia išgręžia skylę, o tuomet į ją įsuka varžtą. Tačiau antgalius keisti greitai nusibosta, todėl rinkinyje rasite ir specialų priedą, kuris leis vienu metu į elektrinį suktuvą įstatyti į grąžtą, ir atsuktuvo galvutę.

Tai - labai paprastas išradimas. Tiesiog šio ilgiklio gale yra dviejų galvučių laikiklis, kurį galima pasukti 180 laipsnių kampu. Taigi, vos išgręžę skylę šį laikiklį pasukate ir galite įsukti varžtą. Nereikės atpalaiduoti griebtuvo ar ieškoti kažkur padėtos galvutės, kurią dar ką tik turėjote.

Šiam atsuktuvų rinkiniui dabar taikoma 19 % nuolaida ir jis kainuoja €8,94. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai, o pirkėjai vertina labai gerai. 

4. Paprasčiausia apsaugos sistema nakčiai „Family Personal Protective Portable Anti-theft Alarm Smart Door Lock Stop“

€4,33

Tai - labai paprastas namų apsaugos prietaisas, kuris garsiniu signalu praneša apie atidarytas duris. Iš esmės tai yra nedidelis plastikinis pleištas su integruotu mygtuku. Pats pleištas trukdo atidaryti duris, o kai kas nors pabando, mygtukas yra nuspaudžiamas ir pasigirsta aliarmas.

Skleidžiamas garsas yra išties nemalonus. Jis yra itin aukšto dažnio ir siekia 120 dB. Jis turėtų atbaidyti nekviestus svečius arba bent jau prižadinti namų šeimininkus. Išjungtas įrenginys gali būti naudojamas tiesiog kaip durų laikiklis.

Įdomu tai, kad gamintojas didžiuojasi ir šio įrenginio kompaktiškumu ir itin nedideliu svoriu. Iš ABS plastiko ir nerūdijančio plieno pagamintas prietaisas sveria vos 100 gramų. Jis naudoja 9V baterijos energiją, kuri nėra pridedama.

Šis durų signalizacijos įrenginys kainuoja €4,33, dar 5 centus kainuos siuntimas į Lietuvą.

5. Į judesius reaguojanti LED juosta „KPSSDD Gesture Sensor Light Strip“

37 % nuolaida | €5,36

Tai - į judesius reaguojanti LED juosta skirta akcentiniam ar funkcionaliam namų apšvietimui. Ši juostelė nugarinėje pusėje turi lipnų paviršių, kuris leidžia ją labai greitai įrengti bet kur. Labiausiai ji tiks po lentyna, spintelėje, aplink veidrodį ar prie kitų baldų. Juk būtų taip malonu atidaryti spintelę ir rasti ją gerai apšviestą.

Ši juostelė skleidžia 6000 K šviesą, kuri yra praktiškai visiškai balta. Valdymas judesiu veikia labai paprastai - tereikia pamojuoti priešais judesio daviklį maždaug 5 cm atstumu ir šviesa įsijungs. Judindami ranką priešais įjungtą LED juostą, galėsite reguliuoti šviesos intensyvumą.

Pati juostelė yra 100 cm ilgio (157 cm įskaitant laidą), bet turi net 60 LED, kurių šviesa paskleidžiama 180 laipsnių kampu. Kitame juostelės gale yra USB laidas - šis šviestuvas naudoja 5V energiją. Tai reiškia, kad ši juostelė yra pakankamai mobili. Ir visai nebrangi - ši judesiu valdoma LED juostelė su 37 % nuolaida kainuoja €5,36. Dar €0,40 kainuos siuntimas į Lietuvą.

Tikriausiai dėl to ji patinka ir pirkėjams, kurie ją vertina labai gerai. Gearbest.com šis gaminys vidutiniškai yra vertinamas 4,71 žvaigždutėmis iš 5.

Štai ką pasakojo šios juostelės pirkėjai:

  • Jennyd: „Funkcionali LED juostelė. Mano namuose reikia pasilenkti, kad pamojuočiau priešais sensorių, nes jis yra ant USB laido. Jei turėčiau kur jį įjungti aukščiau, lenktis nereikėtų ir būtų apskritai tobula“.
  • Francisco: „Jutiklis veikia gerai mojuojant ranka 5-7 cm atstumu, tačiau pati juostelė neišsijungia. Laikant ranką arti jutiklio galima nustatyti šviesos intensyvumą. Tiesa, jutiklis kartais jautriai reaguoja į dirbtinį apšvietimą, bet šiaip veikia neblogai. Apskritai, tai yra geras įrenginys už tokią kainą“.
  • Tiffany: „Tausoja energiją. Naudoju išorinę bateriją, kuri nėra didelė, bet jos pakanka 3 savaitėms. Geriausia tai, kad mano lėlių namelis dabar puikiai atrodo tamsoje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(9)
(1)

Komentarai ()