Skelbiamas TOP 3 geriausių „Xiaomi“ termosų išpardavimas - nuolaidos iki 51%, minimalistinis dizainas ir net automatinis temperatūros matavimas (Video)  (1)

Šaltasis metų laikas reikalauja pasiruošimo. Grožėtis žiemos peizažais kur kas maloniau, kai rankoje laikote pilną termosą mėgstamiausio karšto gėrimo. Todėl gerai, kad šiuo metu Gearbest skelbia akciją 2018 metų perkamiausiems „Xiaomi“ termosams. Štai 3 patys populiariausi modeliai, kurie pralenkė visus kitus pasiūlymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Pats perkamiausias - „Xiaomi Portable Intelligent Thermal Vacuum Water Bottle from xiaomi youpin“

€22,19 | 51% nuolaida | 430 ml talpa, papildomai - temperatūros matavimas

Tai - stilingas 430 ml talpos termosas. Labiausiai jis išsiskiria dizainu - riestas korpusas atrodo moderniai, tačiau kartu yra ir labai patogus laikyti, o dirbtinės odos dirželis yra ne tik praktiška, bet ir naudinga detalė. Siūloma rinktis iš dviejų spalvų - pilkos ir baltos.

Šis termosas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, jį dengia plastiko danga. Jis yra pritaikytas gėrimui tiesiai iš šio indo - jis neturi puodelio, bet jo jam ir nereikia. Šis termosas ilgai išlaikys tiek karštų, tiek šaltų gėrimų temperatūrą, tačiau įdomiausia tai, kad jis naudoja CR2032 bateriją.

Įprastai paprasti termosai baterijų nenaudoja. Šiam CR2032 elementas yra reikalingas tikrai ne temperatūrai palaikyti, o jai išmatuoti. Tereikia apversti termosą su gėrimu ir jį šiek tiek pakratyti - temperatūra bus rodoma ekrane maždaug 1 % tikslumu.

Šis stilingas termosas yra lengvas, patogus nešioti ir pakankamai funkcionalus. Šiuo metu jam taikoma 51 % nuolaida ir jis kainuoja €22,19. Siuntimas į Lietuvą nieko nekainuoja.

Pirkėjų atsiliepimai apie temperatūros išlaikymą:

  • 90°C vandens temperatūra nukrito iki 53°C per maždaug 5 valandas (Michal)
  • 85°C vandens temperatūra nukrito iki 45°C per maždaug 11 valandų (Rachid AL KAYAT)

2. „VIOMI 460ml Vacuum Insulated Mug from Xiaomi“

€15,98 | 46% nuolaida | 460ml talpa

Tai - vos didesnis termosas, pasižymintis minimalistiniu dizainu. Jokio riesto silueto ar odinių dirželių čia nepamatysite, tačiau ir šis termosas yra pakankamai funkcionalus. Jo indas taip pat yra pagamintas iš nerūdijančio plieno. Vakuumo tarpo pusėje šis indas yra padengtas plonu vario sluoksniu, kuris dar labiau pagerina šilumos izoliacines savybes.

Dangtelis taip pat nepraleidžia šilumos. Jis turi storą guminę tarpinę bei tvirtą dangtelį, kurį galima atidaryti viena ranka. Dangtelis taip pat yra nusukamas, kad termosą būtų galima kruopščiai išplauti. Visa tai nulėmė, kad šis termosas puikiai išlaiko gėrimų temperatūrą.

Net 6 valandas šis termosas palaikys didesnę nei 60 laipsnių temperatūrą, o didesnė nei 40 laipsnių temperatūra laikysis net 24 valandas. Lygiai taip pat gerai išlaikoma ir šaltų gėrimų temperatūra - 6 valandas gėrimai išliks šaltesni nei 5 laipsniai, o 24 valandas - šaltesni nei 15 laipsnių.

Šiam termosui taikoma 46 % nuolaida ir jis kainuoja €15,98. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

3. „VIOMI Stainless Steel Vacuum Durable 300ml Thermos from Xiaomi“

€12,43 | 43% nuolaida | 300 ml talpa

Tai - dar vienas paprasto dizaino termosas, tik šis kiek mažesnis - 300 ml talpos. Jo indas taip pat yra pagamintas ir variu dengto nerūdijančio plieno, jis taip pat yra izoliuotas vakuuminiu tarpu, ir jis taip pat turi minimalistinę plastiko apdailą.

Dangtelio konstrukcija irgi iš esmės yra tokia pat. Po viena ranka atidaromu dangteliu yra ergonomiška anga, iš kurios patogu gerti. Šis termosas 24 valandas šaltus gėrimus išlaiko šaltus, o karštus - karštus, tačiau optimaliausia temperatūra išlaikoma maždaug 12 valandų.

Kita vertus, tikriausiai didžiausias šio termoso privalumas yra jo dydis. 300 ml yra maždaug vienas didelis puodelis, todėl galite mėgstamo gėrimo įsidėti pietums ar kelionei. Pats termosas sveria 235 gramus ir yra lengviausias iš šiame straipsnyje išvardintų daiktų.

Šiam termosui taikoma 43 % nuolaida ir jis kainuoja €12,43. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai (1)