Skelbiamos anonso nuolaidos biudžetiniam „UMIDIGI S3 Pro“ telefonui, kurio specifikacijos nurauna stogą: dviguba 48Mp galinė ir 20Mp priekinė kamera, 2x optinis priartinimas, 5150 mAh baterija, 6/128 GB atminties, „Android 9.0 Pie“ ir net 97 % priekinio paviršiaus užimantis 6,3" FHD+ ekranas (Video)  ()

„UMIDIGI S3 Pro“ – šiuo metu yra viena karščiausių naujienų kiniškų telefonų rinkoje. Tai visiškai naujas telefono anonsas, o jo specifikacijos tiesiog įspūdingos. Bet svarbiausia, pagrindinėse parduotuvėse startavo „UMIDIGI S3 Pro“ pardavimai su anonso nuolaidomis. Kuo šis telefonas toks ypatingas ir ką apie jį sako gamintojas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad ir kaip ten būtų, tai biudžetinės klasės išmanusis telefonas - su anonso nuolaidomis jis siūlomas už €250. Daug ar mažai? Na, tai ne 100€, kaip kad „Cubot X19“, bet ir ne „Samsung Galaxy S10“ už 909 eurų.

Pagal kainos diapazoną, tai aiškiai biudžetinis klasės išmanusis. Nepaisant to, jis turi 5150 mAh bateriją, net 48 MP kamerą ir keramikinę nugarėlę. Skamba įspūdingai? Tačiau ar tikrai viskas taip gerai su jo veikimu, paaiškės tik po išsamių ir detalių apžvalgų. Kol kas deja, jų dar nėra, bet šis telefonas apžvalgininkų dėmesį jau atkreipė. Nors pats telefonas iki jų rankų dar neatkeliavo, bet štai „Youtube“ kanalas „ASBYT“ nusprendė pasigilinti į pačias telefonos specifikacijas ir apie jas išsakyti savo nuomonę.

Popieriuje „UMIDIGI S3 Pro“ iš tikrųjų atrodo įspūdingai. Jis naudoja „Android 9.0 Pie“ operacinę sistemą ir turi „Helio P70“ aštuonių branduolių 2.1GHz procesorių.

6 GB RAM ir 128GB ROM atminties pavydėtų daugelis telefonų šioje kainos kategoorijoje, kaip ir 6,3 colių FHD+ ekrano. Įspūdingai atrodo ir kamerų konfigūracija – gale yra 48 ir 12 megapikselių kameros, o priekyje – 20 megapikselių kamera.

Visų pirma į akis krenta ekranas. 2340 x 1080 pikselių rezoliucijos ekranas yra ne tik ryškus, bet ir didelis - „UMIDIGI S3 Pro“ pasiekia įspūdingą 97 % ekrano/korpuso santykį. Tai reiškia, kad rėmelis sudaro tik 3 % priekinio paviršiaus.

Rėmelis storiausias apačioje, o viršuje yra lašo formos išpjova 20 mp „Sony IMX 376“ kamerai. Apžvalgos autorius mano, kad lašo formos išpjova yra geriausias sprendimas, jei jau gamintojas nusprendžia, kad išpjova yra reikalinga apskritai.

Jei norite baterijos, kuri garantuotai atlaikys visą dieną, kad ir ką darytumėte, galite toliau ir neieškoti“ – taip autorius apibūdino didžiulę 5150 mAh bateriją. Net jei žaisite žaidimus, ši baterija atlaikys pakankamai ilgą laiką. Ji slepiasi kažkur po gražia juoda keramikine nugarėle, kurioje sumontuotas pirštų antspaudų skaitytuvas ir dviejų kamerų (48+12 MP) kamerų korpusas. 12 MP kamera turi 2 kartų optinio priartinimo funkciją.

Norintys dar labiau sutaupyti gali rinkti „UMIDIGI F1“ telefoną, kuris yra šiek tiek pigesnis. Jis neturi keraminės nugarėlės, tačiau išlaiko 5150 mAh bateriją ir 6,3 colių FHD+ ekraną.

Gale yra dvi kameros (16+8MP), o priekyje – viena 16 MP kamera. Šis telefonas nesiskundžia atmintimi (4GB RAM ir 128GB ROM), o procesorius yra tik šiek tiek silpnesnis – aštuonių branduolių, 2,0GHz „Helio P60“.

Abu šie telefonai turi du „Nano SIM“ kortelių lizdus. Vieną iš jų galima panaudoti atminties kortelei, kurios talpa negali viršyti 256 GB.

Iš primo žvilgsnio tai yra patogūs ir geri įrenginiai su sunkiai pralenkiamomis specifikacijomis. Tačiau apžvalgos autorių labiausiai stebina kaina - viską susumavus, sunku suprasti, kaip gamintojas tilpo į tokį kainos diapazoną. Turbūt labiausiai tam padėjo „Helio P70“ procesorius - jis kur kas pigesnis nei „Qualcomm Snapdragon“, bet ne toks populiarus garsių gamintojų arsenale. 

„UMIDIGI S3 Pro“ kaina

  • Gearbest“ - €249,20.
  • 30 % anonso nuolaida, €0,71 siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„UMIDIGI F1“ kaina

  • Gearbest“ - €231,40.
  • 5 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodamas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(8)
(1)

Komentarai ()