Išmanusis telefonas su talpiausia pasaulyje baterija niekam nereikalingas: dėl ko gamintojas prašovė? (Video)  (2)

Metų pradžioje pristatytas „Energizer Power Max P18K Pop“, turintis 18 000 mAh talpos akumuliatorių, tapo vienu iš ilgiausiai vienu įkrovimu veikiančių išmaniųjų telefonų pasaulyje, galintis atkurti vaizdo įrašą 200 valandų. Bendrovė nebuvo finansiškai pasirengusi tokio prietaiso masinei gamybai, todėl nusprendė pritraukti lėšas iš sutelktinio finansavimo svetainės „Indiegogo“. Kompanijos metu paaiškėjo, kad už autonomiją vartotojai nėra pasiruošę kentėti tokių prietaiso gabaritų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-05-07 Išmanusis telefonas su talpiausia pasaulyje baterija niekam nereikalingas: dėl ko gamintojas prašovė? (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Avenir Telecom“, gaminanti išmaniuosius telefonus su „Energizer“ prekės ženklu, ketino surinkti šiek tiek daugiau nei vieną milijoną eurų „Indiegogo“ kampanijos metu. Deja, projektą palaikė vos 11 žmonių, kurie sumokėjo 13 384 eurus, o tai sudaro apie 1% reikalingos sumos. Dėl šios priežasties „Energizer Power Max P18K Pop“ sugebėjo pereiti kelią tik nuo koncepcijos iki prototipo, tačiau niekada nebuvo pradėtas gaminti masiškai.

Už 490 eurų sumą bendrovė pasiūlė 22 mm storio išmanųjį telefoną su beveik 6,2 colių ekranu, „MediaTek Helio P70“ procesoriumi, 6 GB RAM, 128 GB atmintimi, dvigubu priekiniu fotoaparatu, kuris judančio mechanizmo pagalba paslėptas korpuso viduje, ir triguba pagrindine kamera.

Jei gamintojas neras finansavimo šaltinio, „Energizer Power Max P18K Pop“ pasirodymo rinkoje vargu ar sulauksime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(3)
(11)
(-8)

Komentarai (2)