Jei tai tiesa, tai tikrai sudrebins internetą: Elonas atskleidė kada „Tesla“ atliks naujojo „Tesla Roadster“ sklandymo testus (Video)  ()

Elonas Muskas juokauja apie skraidantį „Tesla Roadster“? Kuo toliau, tuo darosi tik įdomiau. Bet ir iš tokių Elono užuominų jau galima apie naująjį „Tesla Roadster“ sužinoti kai ką daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbti tiesiog beprotiškas žinutes apie laukiamą „Tesla Roadster“ Elonas pradėjo prieš metus laiko. Iš pradžių „Tesla“ vadovas teigė, kad „Tesla Roadster“ turės „SpaceX“ raketų paketą, į kurį įeis raketiniai varikliai.

Elonas Muskas sakė, kad šie mažyčiai raketiniai varikliai „žymiai pagerins automobilio įsibėgėjimą, maksimalų greitį, stabdymą ir posūkių įveikimą“. Jis taip pat pridūrė, kad tai „galbūt netgi leis Tesla skristi“.

Tada šių metų pradžioje jis dar pridūrė, kad „Tesla Roadster sugebės sklandyti“ ir, kad „aš nejuokauju“.

Dabar „Electrek“ redaktorius Fredas Lambertas Elono paklausė: „Kaip dėl Tesla Roadster sklandymo testo? Ar tai sudrebins internetą?“ Ir Elonas teigia, kad naujojo „Tesla Roadster“ „sklandymo“ bandymai „galbūt prasidės kitų metų pabaigoje“.

Skamba intriguojančiai. Tai pokštas ar šiuose žodžiuose yra tiesos, sužinosime tik laikui bėgant. Bet, kaip pastebi Fredas Lambertas, iš šios trumpos žinutės galima įžvelgti kur kas reikšmingesnės informacijos:

„Jei Tesla net neplanuoja sklandymo sistemos išbandyti per ateinančius 18 mėnesių, tai greičiausiai Tesla Roadster gamybos neplanuojama pradėti iki pat 2021-ųjų metų.

Net jei tokie bandymai ir įvyks kitais metais, yra tikimybė, kad jie baigsis nesėkmingai ir Elonas supras, jog tokia sistema automobilyje tiesiog neįmanoma.

Kita vertus, jei Elonas vis dar kalba apie Tesla Roadster sklandymą, vadinasi svajonė gyva – arba bent jau šis pokštas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(40)
(4)
(36)

Komentarai ()