„Nokia“ pristatė tris naujus telefonus ir sudomino patį Džeimsą Bondą (Video)  ()

„Nokia“ telefonų gamintojai „HMD Global“ pristatė tris naujus telefonus – išmaniuosius „Nokia 8.3”, „Nokia 5.3“ ir „Nokia 1.3“, naują funkcinį „Originals“ šeimos telefoną „Nokia 5310“ ir tarptinklinio ryšio perdavimo paslaugą „HMD Connect“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„HMD Global“ taip pat pranešė apie planus plėstis ir šiais metais įžengti ir į Brazilijos rinką, o lapkritį kino teatruose pasirodysiančio Džeimso Bondo filmo pagrindinė herojė Nomi (britų aktorė Lashana Lynch) taps centrine startuojančios „HMD Global“ reklaminės kampanijos dalimi.  

„Nokia 8.3 5G” – galingas, 5G plėtrai pritaikytas išmanusis

Naujasis „Nokia 8.3 5G” – ateičiai pritaikytas telefonas, sukurtas taip, kad ilgą laiką prisitaikytų prie besivystančio 5G tinklo plėtros. 

„Nokia 8.3 5G” yra pirmasis išmanusis telefonas, kuris kaip „Qualcomm®“ modulinės platformos dalį naudoja „Qualcomm® 5G RF Front End“ modulio sprendimą. Tai leidžia sutelkti daugiau nei 40 skirtingų radijo dažnių komponentų viename modulyje, telefone yra ir 5G radijo dažnių juostos nuo 600Hz iki 3,8GHz. Tai reiškia, kad šis telefonas ilgai tarnaus – kad ir kiek keistųsi ir vystytųsi 5G tinklas. 

Naujas išmanusis neapvils ir fotografijos mėgėjų – telefono nugarėlėje įmontuota galinga „PureView“ keturguba kamera su „ZEISS“ optika, taip pat – „ZEISS Cinema“ vaizdo įrašų kūrimo ir redagavimo įrankiai. 

Įkvėptas savo suomiškų šaknų, „Nokia 8.3 5G“ bus „Polar Night“ spalvos, panašios į arktinį nakties dangų. Telefoną į prekybą planuojama paleisti 2020 metų vasarą, mažmeninė rekomenduojama kaina - 599 eurai už 6GB/64GB RAM/ROM ir 649 eurai už 8GB/128 GB atminties telefonus. 

„Nokia 5.3” – prieinamos kainos išmanusis, kuris patiks mėgstantiems fotografuoti

Naujasis „Nokia 5.3” patiks mėgstantiems fotografuoti – išmanusis turi keturgubą, dirbtinio intelekto valdomą kamerą, kuri, dėka „Nigh Mode“, leis filmuoti net ir labai tamsioje aplinkoje. Plataus kampo objektyvo makro lęšiai leis daryti kokybiškas nuotraukas tiek iš arti, tiek iš toli, taip pat – įamžinti įspūdingas panoramas. 

„Nokia 5.3” išmanusis turi naujausią „Qualcomm® Snapdragon ™ 665“ mobiliąją platformą ir jau „Nokia“ išskirtinumu tapusią dvi dienas veikiančią bateriją. Didelis, net 6.55 colių įstrižainės „Nokia 5.3” ekranas leidžia labai patogiai žiūrėti mėgstamas laidas, filmus ar žaisti žaidimus. 

„Nokia 5.3” į rinkas planuojama paleisti nuo balandžio mėnesio, telefono spalvą bus galima pasirinkti iš žalsvai mėlynos, smėlio ir medžio anglies spalvų. Vidutinė rekomenduojama mažmeninė kaina 4GB/64 GB RAM/ROM konfigūracijos telefonui - 189 eurai. 

„Nokia 1.3“ – greitas ir saugus išmanusis už prieinamą kainą

Naujai pasirodęs, greitais ir ypatingai saugus „Nokia 1.3“ išmanusis leis mėgautis moderniomis technologijomis ir visiškai nauja „Android 10“ operacine sistema už prieinamesnę kainą nei bet kada anksčiau.  

„Nokia 1.3“ yra vienas pirmųjų išmaniųjų telefonų, išleistų su „Camera Go“ aplikacija, todėl  suteiks galimybę daryti puikias nuotraukas nepaisant to, ar esate viduje, ar lauke.

Šį išmanųjį bus galima įsigyti nuo balandžio mėnesio, bus galima pasirinkti iš trijų spalvų - žalsvai mėlynos, smėlio ir anglies.  Vidutinė rekomenduojama kaina –  95 eurai.

„Nokia 5310” – funkcinis telefonas, kuriame dera klasika ir modernumas

Naujai atgimęs „Originals“ serijos funkcinis „Nokia 5310“ savo dizaine derina klasika ir modernumą. Telefono baterija neišsikrauna itin ilgai, o telefone įmontuotas MP3 grotuvas, FM radijo dažnių imtuvas bei galingi, dvigubi priekiniai garsiakalbiai leis mėgautis mėgstama muzika kad ir kur būtumėte.

„Nokia 5310“ telefonai bus trijų spalvų – baltos, raudonos ir juodos arba raudonos. Telefonas prekyboje pasirodys nuo 2020 m. kovo mėnesio, vidutinė kaina – tik 39 eurai.

Startuojama su nauja tarptinklinio ryšio paslauga „HMD Connect” 

„Nokia“ telefonų gamintojai „HMD Global“ žengia ir į tarptinklinio ryšio paslaugų rinką, pasauliui pristatydami naują „HMD Connect“ paslaugą. 

„HMD Connect“ pradės veikti beta versijoje – tereikės užsiregistruoti per HMDConnect.com tinklalapį ir SIM kortelę gausite tiesiai į namus. Tarptinklinis ryšys „HMD Connect“ jau veikia daugiau nei 120 pasaulio šalių, tačiau ketinama plėstis. 

„HMD Connect“ rinkinys kainuos 19,95 euro (į kainą įskaičiuota SIM kortelė, iki 1GB tarptinklinio ryšio duomenų ir pašto siuntimo išlaidos). 14 dienų tarptinklinio ryšio planas kainuos nuo 9,95 euro. 

Kampanija su Džeimso Bondo filmu

„HMD Global“ pradeda ir tarptautinę reklaminę kampaniją, dedikuotą lapkritį kinuose turinčiam pasirodyti naujam Džeimso Bondo filmui.

Bendadarbiaudami su Džeimso Bondo filmo kūrėjais ir britų aktore Lashana Lynch, filme vaidinančią pagrindinę heroję – agentę 00,  Nomi „HMD Global“ 80 pasaulio šalių reklamuos savo produktus kinuose, virtualioje erdvėje ir lauko reklamose. 

Džeimso Bondo filmų fanams „HMD Global“ siūlys specialius įdėklus telefonams „Nokia 7.2” ir „Nokia 6.2“ „Kevlar“, kainuosiančius 19,99 eurų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: