Kamerų ekspertai iš „DxOMark“ paskelbė, kaip gerai fotografuoja „Huawei P40“ – ir vėl fenomenalus rezultatas (Video)  ()

Kinijos kompanija „Huawei“, neseniai pristačiusi naujuosius „Huawei P40“ serijos išmaniuosius telefonus, jau gali pasigirti. Naujų išmaniųjų įvertinti netruko kamerų ekspertai iš „DxOMark“. „Huawei P40 Pro“ pelnė pačius aukščiausius įvertinimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujieji „Huawei“ telefonai jau ne pirmą sykį pelno aukščiausius įvertinimus „DxOMark“ reitinguose, o šiemet – ne išimtis. „Huawei P40 Pro“ gavo vertinimą ne tik už nugarėlėje esančias kameras, bet ir skirtas asmenukėms.

„Huawei P40 Pro“ nugarėlėje esanti kamerų sistema pelnė 128 taškus ir aplenkė anksčiau pirmoje pozicijoje buvusį „Oppo Find X2 Pro“ išmanųjį telefoną, kuris surinko 124 taškus. „Huawei P40 Pro“ asmenukių kameros surinko 103 taškus ir aplenkė iki šiol pirmavusį kitą „Huawei“ išmanųjį, „Nova 6 5G“.

„DxOMark“ specialistai, vertindami nugarėlėje esančias kameras, pažymi puikų dinaminį diapazoną, stabiliai greitą automatinį fokusavimą bei puikų detalumą vidutinio ir didelio nuotolio kadruose, o taip pat ir portretuose. Kalbant apie asmenukes, pažymimas puikus detalumas tiek kadruose, kurie užfiksuoti lauke, tiek ir patalpose. Atkreipiamas dėmesys ir į tikslų baltos spalvos balansą, platų dinaminį diapazoną, puikią triukšmo kontrolę.

„Huawei P40 Pro“ modelio kamerų sistemą sudaro 50 MP „Ultra Vision“ lęšis, 40 MP itin plataus kampo objektyvas, 12 MP „SuperSensing“ teleobjektyvas bei ketvirtoji kamera –  „Time of Flight“ (ToF) tipo sensorius, skirtas fotografuoti sulieto fono scenarijus. Priartinimui skirtą kamerą čia pakeitė periskopinis objektyvas, leidžiantis fotografuojamą vaizdą priartinti iki 5 kartų optiniu bei 50 kartų skaitmeniniu būdu.

Priekinėje dalyje šis įrenginys turi 32 MP lęšį bei infraraudonųjų spindulių vaizdo gylio kamerą, palaikančią automatinį fokusavimą ir „bokeh“ vaizdo suliejimo funkciją. Tai ne tik padeda įamžinti išskirtines asmenukes, bet ir garantuoja saugų bei efektyvų prietaiso atrakinimą nuskenuojant veidą net ir itin prasto apšvietimo sąlygomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai ()