Geriausias mini kompiuteris rinkoje? „XIDU“ atskleidė visas detales apie naujausią „PhilMac“ mini kompiuterį ir jo kaina nustebins  (2)

„XIDU“ komanda birželio mėn. paskelbė apie „PhilMac“ mini kompiuterio pasirodymą ir pateikė daug informacijos. Tačiau iki šiol nežinojome šio mini kompiuterio kainos. Dabar gamintojas ją atskleidė ir paaiškėjo visos „PhilMac“ detalės bei pokyčiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„PhilMac“ mini kompiuteris

  • Aliexpress226,54 €;
    • 27 % nuolaida;
    • iš Italijos/Prancūzijos sandėlių;
    • nemokamas siuntimas.
  • Oficiali „XIDU“ parduotuvė202,66 €;
    • papildomai padovanos belaidę kompiuterio pelę.
  • „Amazon UK“ parduotuvė288,30 €.

Atsižvelgiant į anksčiau aprašytas „PhilMac“ mini kompiuterio technines specifikacijas ir dabar gamintojo paskelbtą kainą, tai yra labai geras variantas.

Vos už kiek daugiau nei 200 eurų gauname pilnavertį mini kompiuterį, suderinamą su įvairiais įrenginiais ir turintį reikiamas jungtis bei geras technines specifikacijas.

„XIDU“ teigia, kad esminės ir anksčiau skelbtos „PhilMac“ specifikacijos nepakito, tačiau pasikeitė jo išvaizda. Vietoje įprastos pilkos dabar turime tai, ką gamintojas vadina „kosmoso pilkumo. Dėl tokio dizaino mūsų kompiuteris tapo išvaizdesnis.“

„PhilMac“ yra aprūpintas 9-os kartos „Intel Celeron J4115“ procesoriumi. Primename, kad šiuos procesorius „Intel“ rinkai pristatė tik šių metų pradžioje, tad čia turime pačią naujausią technologiją.

„PhilMac“ procesorius yra 4-ių branduolių bei 4-ių gijų, tad įprastas darbinis taktinis dažnis siekia 1,8 GHz, o maksimaliai gali padidėti ir iki 2,5 GHz. To visiškai užteks dirbti be jokių suvaržymų.

„PhilMac“ turi net trys USB 3.0 jungtis, o naujausios HDMI 2.1 ir VGA jungtys leis prijungti bet kokį ekraną.

„PhilMac“ vienu metu palaiko net du ekranus ir ypač svarbu tai, kad HDMI 2.1 leidžia atkurti 60 Hz 4K vaizdą, tad maksimali vizualinė patirtis garantuota.

„PhilMac“ turi LAN jungtį bei palaiko WiFi (2.4 ir 5 GHz) ir daugeliui svarbią 3,5 mm audio jungtį – reiškia galima prijungti ausines.

„XIDU“ tvirtina, kad „galingą PhilMac širdį padeda vėsinti įdiegti nauji inžinierių techniniai sprendimai“.

Buvo kardinaliai atnaujinta įprasta mini kompiuterių aušinimo sistema ir dabar oro srautas padidėjo 1,5 karto, kas leidžia „PhilMac“ atlikti sudėtingas užduotis ir neperkaisti.

„XIDU“ teigimu, jų sukurtas „PhilMac“ mini kompiuteris, atsižvelgiant į visas specifikacijas, užtikrinamas galimybes, pagaminimo kokybę ir kainą, lenkia visus konkurentus ir yra rinkos lyderis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai (2)