Šedevras iš LG: išleido pirmą pasaulyje 8K televizorių, palaikantį galingą „NVIDIA® GeForce RTX™“ 30 serijos grafinį procesorių  ()

„LG Electronics“ (LG) – pirmasis televizorių gamintojas, pradėjęs tiekti rinkai 8K OLED televizorius, nustatė naują šios srities etaloną – išleido pirmą pasaulyje 8K televizorių, palaikantį galingą „NVIDIA® GeForce RTX™“ 30 serijos grafinį procesorių.* LG 8K OLED televizorius su įmonės sukurtu dirbtinio intelekto procesoriumi „α (Alpha) 9 Gen 3“, palaikančiu 8K siuntimo spartą, pereina į naują lygį ir viso pasaulio žaidimų fanams siūlo žaisti žaidimus matant tikroviškiausią ir įtaigiausią vaizdą įspūdinguose ekranuose su daugiau kaip 33 milijonais savaime šviečiančių pikselių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LG OLED televizoriai jau seniai laikomi vienais iš pažangiausių žaidimams skirtų televizorių pasaulyje, nes juose naudojama savaime šviečiančių pikselių technologija ir palaikomos naujausios HDMI specifikacijos, pavyzdžiui, kintamas vaizdo atnaujinimo dažnis (VRR), itin trumpas reagavimo laikas ir automatinis nedidelės delsos režimas (ALLM). Kadangi LG OLED televizoriai suderinami su „NVIDIA G-SYNC®“, LG klientai savo mėgstamus žaidimus jau kurį laiką gali žaisti su „GeForce RTX“ 20 serijos ir „GTX“ 16 serijos grafiniais procesoriais, kurie užtikrina sklandų, įtraukiantį vaizdą be mirgėjimo, trūkčiojimo ar strigimo – šios problemos dažnos kituose plačiai paplitusiuose ekranuose.

LG OLED ir „NanoCell“ 8K televizoriuose veikiantis dirbtinio intelekto procesorius „α (Alpha) 9 Gen 3“ smarkiai padidina spindulių sekimo našumą ir nustato naują žaidimams optimizuoto vaizdo ir našumo standartą. LG 8K OLED televizoriai su „NVIDIA® GeForce RTX™“ 30 serijos grafiniu procesoriumi sugeba apdoroti 8K turinį 60 kadrų per sekundę dažniu ir veikia neįtikėtina 48 Gb/s sparta, todėl žaisti 8K žaidimus dar niekad nebuvo taip įdomu.

 

„Su džiaugsmu pranešame, kad LG 2020 metų 8K OLED televizoriai palaiko „GeForce RTX“ 30 serijos grafinį procesorių, – sakė NVIDIA tarptautinės „GeForce“ rinkodaros skyriaus viceprezidentas Mattas Wuebblingas. – Žaidimų mėgėjus gerokai nustebins šių televizorių galimybės žaidžiant naujausius kompiuterinius 8K žaidimus, nes dėl „GeForce RTX 3090“ grafinio procesoriaus itin realistiškai veikia spindulių sekimo ir pažangiausios dirbtinio intelekto funkcijos.“

Siekiant, kad žaidimas būtų dar tikroviškesnis, LG 8K OLED televizoriuose palaikoma „Dolby Atmos“ sistema ir LG dirbtinio intelekto, veikiančio giliojo mokymosi pagrindu, akustinio derinimo funkcija – dirbtinis intelektas atsižvelgia į aplinkos akustiką ir itin tiksliai pakoreguoja garsą. Šiuose televizoriuose taip pat veikia „BT Surround“ funkcija, todėl galima vienu metu prijungti du LG „Bluetooth“ garsiakalbius, su kuriais iš 2.0 kanalo garso sukuriamas erdvinis 4.0 garsas, padedantis pasinerti į mėgstamus žaidimus. O dėl integruotos „ThinQ“ funkcijos televizorių galima valdyti balsu – tai ypač pravers, kai nuotolinio valdymo pultelis bus per toli, kad dėl jo pakiltumėte iš krėslo.

 

„Įspūdingos LG OLED televizorių vaizdo kokybės ir NVIDIA technologijų meistriškumo derinys užtikrina neįtikėtiną naujo lygio 8K žaidimų patirtį, – sakė „LG Home Entertainment Company“ televizijos produktų planavimo padalinio viceprezidentas S. P. Baikas. – Sėkmingo šių metų bendradarbiavimo su geriausio žaidimų aparatinės įrangos prekių ženklo gamintoju įkvėpti tikimės dar labiau sustiprinti draugystę su NVIDIA.“

* HDMI DSC (ekrano srauto glaudinimo) funkcija bus pridėta per aparatinės programinės įrangos atnaujinimą dar šiais metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()