„Sony“ parodė, kas slepiasi „PlayStation 5“ konsolės viduje - skystas metalas ir kitos įdomiausios detalės (Video)  (34)

„Sony“ pagaliau parodė, kas slepiasi „PlayStation 5“ konsolės viduje. Visa tai parodyta video formatu, o mes galima pamatyti daug įdomių detalių apie naująją konsolę. „PlayStation 5“ konsolėje naudojamas skystas metalas, o „Sony“ net du metus tobulino būdą, kaip tą skystą metalą užtepti tinkamai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konsolė taip pat turi du plastmasinius dangčius, kuriuos galima nuimti, o įmontuoti dulkiu filtrai turėtų palengvinti nešvarumų valymo procesą. Video taip pat galime matyti montažinės plokštės dizainą. Ant montažinės plokštės yra AMD „Zen 2“/RDNA 2 lustas, 825 GB SSD ir 16 GB GDDR6 atminties.

PS5 yra aušinama 45 mm storo ventiliatoriaus, o šone yra dar vienas 120 mm ventiliatorius. Panaudotas dvigubo įpūtimo aušinimo dizainas. Radiatorius yra labai masyvus ir užima didžiąją dalį konsolės vidaus. „PlayStation 5“ taip pat turės 350 W maitinimo bloką, bet realių energijos sąnaudų „Sony“ nepatvirtino.

Priminsime, kad „PlayStation 5“ konsolės bus išleidžiamos lapkričio 12 dieną. Versija su Blu-ray diskų skaitytuvu kainuos 500 USD, o versija be jo – 400 USD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(10)
(3)
(7)

Komentarai (34)

Susijusios žymos: