„Tesla“ didina „Full Self-Driving“ paketo kainą iki milžiniškos 10 000 JAV dolerių sumos: pasak Elono Musko, tai – toli gražu dar ne riba  (8)

„Tesla“ nurodo ketinanti padidinti „Full Self-Driving“ paketo kainą iki milžiniškų 10 000 JAV dolerių. Vis dėlto tai, pasak Elono Musko, yra geras sandoris.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Švelniai tariant, prieštaringas sprendimas buvo iš anksto parduoti „Full Self-Driving“ paketą, kol planuota, kad technologija bus prieinama per programinę įrangą. Tai drąsus „Tesla“ žingsnis, kuris buvo kritikuojamas dėl daugelio priežasčių.

Kai kurie sako, kad tai klaidina klientus manant, kad „Tesla“ transporto priemonės šiuo metu gali savarankiškai vairuoti, o taip nėra. Kiti taip pat kritikavo „Tesla“, kad ši dažnai keičia paketo kainą, nors ir nepateikė pakete pažadėtų funkcijų.

 

Per pastaruosius metus Elonas Muskas aiškiau išdėstė „Tesla“ kainų strategiją, kai kalbama apie „Full Self-Driving“ paketą: „Tesla“ ketina didinti paketo kainą, nes pristatys naujų funkcijų.

Liepos mėnesį „Full Self-Driving“ paketo kaina kilo nuo 1 000  iki 8 000 JAV dolerių. Dabar „Tesla“ skelbia, kad kaina didėja dar 2000 JAV dolerių, o to priežastis – išleista „Full Self-Driving“ beta versija.

 

Nors programinės įrangos paketui 10 000 JAV dolerių gali pasirodyti brangu, Elonas Muskas perspėjo, kad kaina ateityje tik didės.

„FSD kaina ir toliau kils, kai programinė įranga priartės prie visiško savarankiško vairavimo galimybės gavus reguliuotojų leidimą. Iki to laiko FSD vertė tikriausiai viršys 100 000 JAV dolerių“, – sako Elonas Muskas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(8)
(-1)

Komentarai (8)