„Tesla“ oficialiai pristato „Model 3 2021“: reikšmingas atnaujinimas su naujomis funkcijomis  (3)

„Tesla“ oficialiai pristatė „Model 3 2021“. Kaip tikėtasi, po gaubtu rasime nemažai atnaujinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be dizaino pokyčių, „Tesla“ taip pat atliko naujus efektyvumo patobulinimus, įskaitant naują šilumos siurblio sistemą, ir pasiūlė didesnį diapazoną visoje serijoje.

„Tesla Model 3 Long Range Dual Motors“ nuvažiuojamas atstumas padidėja 48 km iki 568 km.

Kitos transporto priemonės versijos taip pat padidino diapazoną: „Tesla Model 3 Standard Range Plus“ dabar galės nuvažiuoti 423 km (anksčiau 402 km); „Tesla Model 3“ dabar nuvažiuos 507 km (anksčiau 481 km).

Šaltinis teigia, kad „Tesla“ aprūpino naujas „Model 3“ transporto priemones nauju „efektyvumo paketu“, kuris pagerina „Tesla“ jau dabar pirmaujantį efektyvumą ir lemia didesnį diapazoną.

 

Kai paaiškės EPA bandymų rezultatai, daugiau sužinosime apie padidėjusį efektyvumą.

Naujasis „Model 3“ taip pat gauna naujų funkcijų: automatiškai atsidarančią bagažinę, naujus dvigubo stiklo langus ir keletą estetinių pokyčių.

Interjere pastebimas didesnis pokytis dėl naujos metalinės apdailos vairo, kuris, matyt, yra šildomas, ir naujos centrinės konsolės.

„Tesla“ visiškai atnaujino „Model 3“ ratų asortimentą su šiek tiek atnaujintais 18 ir 19 colių ratlankių modeliais, o sedanui gamintojas siūlo naujus 20 colių „Überturbine“ ratus.

 

„Tesla“ taip pat sugrąžino automatiškai pritemstantį veidrodį į „Model 3“ su šiuo 2021 metų atnaujinimu. Taip pat yra keletas mažesnių pakeitimų, pavyzdžiui, grafito apdaila šalia sėdynės valdiklio.

Tikimės, kad po variklio dangčiu yra nemažai kitų pakeitimų, apie kuriuos sužinosime artimiausiu metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(5)
(21)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: