Tokio telefono jūs dar nematėte: aštuonios kameros skirtinguose nugarėlės kampuose  (2)

Vis dažniau girdime apie sulankstomus telefonus, vienas kitas gamintojas nustebina dar įdomesnėmis idėjomis, kaip pavyzdžiui, išstumiamu korpusu ar kameros moduliu. Tačiau tokio telefono dar tikrai nesate matę. Kinų gamintojas siūlo net aštuonias kameras, kurios būtų montuojamos skirtinguose telefono kampuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didėjantis kamerų skaičius telefono nugarėlėje jau nieko nestebina, tačiau aštuonios... tikrai nustebins ne vieną.

Kinijos išmaniųjų telefonų ekranų ir kameros modulių tiekėja „Lens Technology“ šių metų gegužę pateikė šį neįprastą telefono dizainą patentų biurui. Patentas patvirtintas spalio 2 d. ir įtrauktas į WIPO (Pasaulinės intelektinės nuosavybės organizacijos) duomenų bazę.

Galvojate, kad „Lens Technology“ yra niekam nežinoma kompanija, tad kalnų nenuvers? Klystate. Ta pati kompanija, apie kurią kalbame, dirba su „Apple“, „Samsung“ bei „Huawei“. „Lens Technology“ gaminami jutiminiai ekranai keliauja tiesiai į išmaniuosius laikrodžius „Apple Watch“. Tad šios aštuonių kamerų idėjos nereikėtų per anksti nurašyti.

 

Ką galime pasakyti iš pateiktos medžiagos? Telefonas turi berėmį ekraną ir apačioje integruotą fizinį mygtuką. Kalbant apie asmenukių kamerą, nieko negalime pasakyti, jos nesimato pateiktose vizualizacijose. Užat telefono nugarėlėje jų net aštuonios. Kiekviename kampe po dvi kameras, tarp kurių įmontuota ir blykstė.

Kol kas lieka neaišku, ar toks kamerų išdėstymas tėra dizaino sprendimas, ar fotografuojant būtų jaučiama ženkli nauda.

O ką manote jūs apie tokį neįprastą išmaniojo telefono dizainą?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai (2)