Tik pasižiūrėkite: pats didžiausias „Tesla“ saulės modulių projektas ant privataus namo stogo patenkina beveik visus energijos poreikius (Video)  (14)

Namų savininkai, kuriems netrukus reikės naujo stogo, paprastai nenori montuoti ant stogo esančių saulės kolektorių, nes juos reikės nuimti keičiant stogą. Norėdami ištaisyti padėtį, „Tesla“ suprojektavo stogo čerpes su įmontuotais saulės elementais, kad gautų ilgalaikį ir elektros energiją gaminantį stogo dangos gaminį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po kelių uždelsimų išbandyti gaminio ilgaamžiškumą, sumažinti išlaidas ir pagerinti montavimo laiką, „Tesla“ pagaliau pradeda instaliuoti saulės stogus.

Praėjusį ketvirtį „Tesla“ beveik padvigubino „Solar Roof“ montavimo darbus, o generalinis direktorius Elonas Muskas teigė, kad tai yra kitas „Tesla žudikas“.

Didžiausias „Tesla“ saulės stogas

Atsižvelgiant į tai, kad tai daugiausia gyvenamiesiems namams skirtas produktas, matėme keletą stebėtinai didelių saulės stogo įrenginių.

Anksčiau „Tesla“ pradėjo 24 kW galios saulės stogo įrengimą Floridoje, kuris tuo metu buvo didžiausias. Dabar mes sužinojome apie naują, kur kas didesnį „Tesla“ saulės stogų projektą.

 

Ant privataus namo Floridoje ką tik pradėtas montuoti 44 kW „Tesla“ saulės stogas. Namo savininkas teigia, kad saulės stogas kartu su keturių „Tesla Powerwalls“ baterijų sistema patenkina 80 % energijos poreikių.

 

„Tesla“ projektui panaudojo savo paties paklotus. Paklotai buvo problema įrenginėjant ankstesnį 24 kW „Tesla“ saulės stogą. Tąkart bendrovė bandė naują paklotą, tačiau dabar atrodo, kad naudoja kitą, kurio prekės ženklas yra „Tesla“.

Namo savinininkas taip pat teigė, kad jo „Tesla“ saulės stogo montavimas yra jau 26-asis Floridos valstijoje, nors neaišku, kaip jis gavo šią informaciją.

„Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas pakomentavo projektą sakydamas, kad tai „viena geriausių „Tesla“ saulės stogo instaliacijų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(5)
(10)

Komentarai (14)