„Xiaomi“ ruošia dar vieną galiūną: pasirodys didžiausias „Mi 11“ serijos brolis su įspūdingo dydžio kameros moduliu ir antru ekranu (Video)  ()

Gruodžio pabaigoje „Xiaomi“ pristatė tik vieną „Mi 11“ serijos narį. Jų, be abejo, bus ir daugiau. Internete atsiranda vis daugiau informacijos apie „Xiaomi Mi 11 Pro“ ir „Xiaomi Mi 11 Ultra“ modelius. Neseniai pasirodė gana išsami „Xiaomi Mi 11 Ultra“ vaizdo apžvalga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš pradžių vaizdo įrašas buvo paskelbtas kanale „Tech Buff“, tačiau jis buvo nedelsiant pašalintas. Tačiau internete niekas nedingsta be pėdsakų ir entuziastams pavyko padaryti ekrano kopijas, taip pat įkelti vaizdo įrašą į kitas svetaines.

Vaizdo įraše galite pastebėti, jog telefonas turi dviejų spalvų versijas – juodos ir baltos, be to, detaliai apžvelgiamas įjungtas telefonas:

Be abejo, stebina didžiulis pagrindinės kameros blokas. Šiame bloke matome tris kameros modulius, su prierašu „120X Ultra Pixel AI Camera“. Čia taip pat rasime trigubą LED blykstę ir net mažą pagalbinį ekraną.

Šis ekranas gali būti naudojamas norint fotografuoti aukštos kokybės asmenukes su galine kamera. Tačiau jis taip pat gali parodyti bet kokią programą, kurią turi įrenginys.

 

Balta ir juoda versijos šiek tiek skiriasi. Matyt, juodas variantas yra prototipas, nes vietoje „Ultra Pixel“ rinkodaros etiketės kameros modulyje matome daugiau techninį žymėjimą 12–120 mm, 1: 1,95–4,1.

Išmanusis telefonas veikia su įdiegta MIUI 12.5 vartotojo sąsaja. „XDA Developers“ ekspertai patvirtino, kad tai tikra pasaulinė MIUI 12.5 versija.

Šaltinio teigimu, pagrindinio kameros modulio skiriamoji geba yra 50 MP, plataus kampo – 48 MP raiška, ir 48 MP periskopinis teleobjektyvas, kuris palaikys 10x optinį bei 120x skaitmeninį priartinimą.

Kalbant apie kitas išmaniojo telefono charakteristikas, svarbu paminėti šias: „Mi 11 Ultra“ gavo 6,8 colių OLED ekraną su lenktais kraštais iš visų keturių pusių, WQHD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Ekraną saugoja „Corning Gorilla Glass Victus“.

„Mi 11 Ultra“ darbą užtikrina „Qualcomm Snapdragon 888“ lustų rinkinys ir 5000 mAh talpos baterija, palaikanti 67 W greitąjį įkrovimą ir 10 W atvirkštinį belaidį įkrovimą.

Įrenginys pasižymi IP68 apsauga nuo vandens ir dulkių, turi „Harman/Kardon“ garsiakalbius ir 20 MP asmenukių kamerą.

„Xiaomi Mi 11 Ultra“ debiuto galima tikėtis 2021 m. balandžio – gegužės mėn. Kartu laukiama ir „Mi 11 Lite“ bei „Mi 11 Pro“ pristatymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: