Samsung telefonas palaikys 2 SIM korteles  (9)

Korėjiečių kompanija Samsung Electronics europiečiams paruošė specialų mobilų telefoną SGH-D880. Telefonas neįprastas tuo, kad sugebės dirbti su dviem SIM kortelėmis. Pastaruoju metu labai populiaru naudotis keliais mobilaus ryšio tiekėjais. Tam dažniausiai naudojami arba atskiri telefonai arba keičiamos pačios SIM kortelės. Naujasis Samsung SGH-D880 telefonas dėl savo sugebėjimų jau gavo kitą pavadinimą – Samsung Duos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pats telefono modelis pagamintas su slankiojamu ekranu. Iš viršaus neišsiskiriantis Samsung SGH-D880 galės vienu metu dirbti su skirtingų operatorių SIM kortelėmis arba vieno operatoriaus skirtingais numeriais. Telefone yra integruota 3 megapikselių skaitmeninė kamera su auto fokusavimo funkcija. Ekranas gan didelis – 2,3 colio.

Kiti telefono parametrai:

  • Dydis: 104x51x18,9 mm;
  • Ekranas: 2,3 colio, sensorinis TFT, 240x320 rezoliucija, veidrodinis pavišius;
  • Komunikacija: USB 2.0 (Full Speed), Bluetooth 2.0.
  • Stereo FM radijas;
  • MicroSD kortelių skaitytuvas;
  • Akumuliatorius: 1200 mA/h.

Smagu, jog telefonų gamintojai taikosi prie rinkos poreikių. Jeigu prieš kelis mėnesius mūsų publikuota naujiena apie kelias korteles palaikantį telefoną buvo vos ne stulbinanti, tai dabar tai tampa tradicine ir labai patogia technologija. Lauksim tokių naujovių ir kitų gamintojų modeliuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)