Naujas NOKIA 6555 telefonas  (9)

Šiandien NOKIA pristato naują 3G mobilųjį telefoną, pasižymintį originaliu dizainu ir kokybe. Šis telefonas turi išorinį laikrodį su ciferblatu. NOKIA 6555 yra pirmasis WCDMA telefonas, turintis glotnią išorę, o dėl patobulintos konstrukcijos, atidarius telefoną, jo korpusas tampa vientisas. Elegantiškas dizainas ir laikrodis – nėra vieninteliai modelio privalumai. Jis taip pat turi patogų ir didelį grafinį ekraną, foto kamerą ir kitų malonių, bet jau įprastų smulkmenų. NOKIA 6555 telefonu bus pradėta prekiauti ateinantį mėnesį. Numatoma kaina be mokesčių ir subsidijų – 200 eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NOKIA 6555 telefonas turi QVGA 16 milijonų spalvų vidinį ekraną – tai dvigubai daugiau spalvų nei gali pamatyti žmogaus akis. Šiame aukštos rezoliucijos 240 x 320 cm ekrane patogu peržiūrėti nuotraukas ir vaizdus. Kamera su 6 kartų priartinimu suteikia lankstumo fotografuojant. Pasitelkę atvaizdo ieškiklį visame ekrane, galite būti tikri, kad visada bus padaryta tinkama nuotrauka. Taip pat numatyta savęs fotografavimo funkcija ir galimybė dalintis įsimintinais vaizdais.

„Apie mobiliuosius telefonus nusimanantys vartotojai tikisi aukštos kokybės ir puikaus dizaino. Mes supratome, ko jiems reikia ir sukūrėme NOKIA 6555 telefoną. NOKIA 6555 telefonas yra rafinuotas aksesuaras, siūlantis išskirtines savybes, kokių ir gali tikėtis iš NOKIA“, – teigia Markku Suomi, NOKIA kompanijos mobiliųjų telefonų padalinio produktų grupės direktorius.

NOKIA 6555 telefonas sukuria savo klasės standartus – pradedant siauru, plonu švelnių linijų korpusu, baigiant 30 MB vartotojui skirtos atminties (su galimybe išplėsti atmintį MICROSD kortele) ir BLUETOOTH belaidžiu ryšiu.

Pagal: Nokia pranešimas spaudai

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (9)